Sporttárs a karodon - Futóóra a CASIO-tól

forrás: Prím Online, 2014. június 27. 08:28

Jó hír mind a hobbifutók, mind az elhivatott sportemberek számára: megérkeztek az első futóórák a CASIO-tól! A fitneszalkalmazásokkal is kompatibilis karórákat okostelefonoddal is könnyedén összekapcsolhatod.

A zeneimádók mostantól a karórájukkal is léptethetnek a futáshoz válogatott, ritmusos zenéik között. Így még a táskába rejtett telefonon is könnyedén válthatnak számot, anélkül, hogy egy pillanatra is veszítenének lendületükből. A fitneszőrültek számára jó hír, hogy egy pillantással nyomon követhetik az elégetett kalóriák mennyisége mellett a pulzus- és lépésszámlálót is. A CASIO futóórája, az STB-1000 folyamatosan méri és rögzíti a megtett távolságot, az eltelt időt és a köridőt, hogy legközelebb még jobb eredményeket érhessünk el.

 

Az egyébként munkamániás sportolóknak sem kell aggódniuk, hiszen a karóra azt is jelzi, ha hívás, esetleg üzenet vagy email érkezik. Így garantáltan nem maradunk le semmiről.

 

Egy extra funkció is helyet kapott a kütyüben, ami segít megtalálni elvesztett mobilunkat: a karóra egyik gombjának lenyomásával ugyanis csörögni kezd a párnák mögött vagy sporttáska mélyén eltűnt telefon, még akkor is, ha korábban lenémítottuk.



Kétféle színben érkeznek az üzletekbe a strapabíró és vízálló STB-1000 futóórák; az elszántságot sugárzó fekete mellett energikus, narancssárga színben pompázó verziót is választhatunk.

 

Az STB-1000 karórák az AbvioR Runmeter, Walkmeter, és Cyclemeter, illetve Wahoo FitnessR fitneszalkalmazásokkal kompatibilisek, és iPhone okostelefonokkal kapcsolhatók össze Bluetooth-on keresztül.

 

A CASIO STB-1000 karórák teljes termékspecifikációját itt találod.