Exportpiaci trendek – 2016

forrás: Prím Online, 2016. január 13. 08:31

Merre menjünk? Keletre, nyugatra, északra, délre? Hol lelhetünk biztonságos piacokra? Mit kell tennünk  külpiaci képességünk erősítése érdekében? Január 21-én a KKV-AKADÉMIA előadói, tapasztalt szakemberek, felelős vezetők adnak hasznos információkat a külpiaci jelenlét erősítését fontolgató cégek vezetőinek. 

A Piac és Profit KKV-AKADÉMIA legújabb rendezvényén az exportpiaci trendel kerülnek fókuszba. Szakértők tárják majd fel az érdeklődőknek, mit érdemes tenniük 2016-ban, milyen lehetőségeik vannak, illetve mely irányokba érdemes elmozdulni.

 


A világgazdaság lehetőségeit alapvetően meghatározó geopolitikai tényezők alaposan átírták a külkereskedők forgatókönyveit. Már nem csak az a kérdés, hogyan tudják a hazai vállalatok pótolni az orosz embargó miatti kieséseiket, hanem a háborúk, migráció és a nemzetek közötti ellentétek erősödése, számos piac elbizonytalanodása miatt is fájhat a fejük.

 

A február 21-ei rendezvényen a szakemberek között felelős vezetők is lesznek, akik számos szegmenst érintve igyekeznek körüljárni a témát. Regisztrávió és bővebb információ itt található.