Szállítsuk idén drónnal a szaloncukrot!

forrás: Prím Online, 2016. november 30. 09:25

Az ideális karácsonyi ajándék évről évre komoly fejtörést okoz a legtöbbünknek. Létezik még olyan meglepetés, ami kicsiknek és nagyoknak egyaránt mosolyt csal az arcára? Ha a te családodban is ez a legnagyobb kihívás, akkor egy drónnal nyert ügyed lehet! Gyerekek és a felnőttek is élvezni fogják a célba lövést, száguldást és ügyességi mutatványokat a Parrot újdonságaival.

Szállj és lövök!

A Parrot Mambo minidrón két különleges kiegészítővel érkezik, amit külön erősíthetsz fel a készülékre. A mini ágyú (Cannon) segítségével golyókat lőhetsz ki, a markoló (Grabber) kiegészítővel pedig apróbb tárgyakat szállíthatsz. Csenhetsz szaloncukrot a karácsonyfáról vagy akár kockacukrot szállíthatsz a nagyi kávéjába. Szervezz ügyességi játékot a barátaid körében, és nézd meg, ki tud kevesebb lövéssel lebontani egy műanyag poharakból épített piramist. Sőt, a Mamboval akár légibemutatót is tarthatsz, hiszen könnyen irányítható okostelefonról vagy a külön megvásárolható Parrot Flypad kontrollerrel. Arról nem is beszélve, hogy az őrült suhanástól kezdve a villámgyors manőverezésen át egészen a légi szaltóig egy csomó menő trükkre is képes!

 

 

Akár a filmekben

A Parrot Swing minidrónnal versenypályává változtathatod a levegőt! Ez az egyetlen minidrón jelenleg, amely képes függőlegesen is fel- és leszállni, és szintén csak ő képes robotpilóta módban vezetni magát. Stabil, könnyen irányítható, ráadásul 30 km/h sebességgel is száguldozhatsz vele a levegőben! Az X formába rendezett szárnyakat nem véletlenül találták ki a filmes klasszikusokban sem: különleges formájának, megbízható szenzorainak és kifinomult irányítópultjának köszönhetően rendkívül könnyen rávehető még a legrafináltabb manőverekere is.

 

 

Az igazi nagyágyú

Azokat, akik nem érik be játékkal, a Parrot Disco fogja lenyűgözni. Merevszárnyú drón, amellyel valósággá válhat a repülés úgy, hogy közben a földön állsz. A Cockpitglasses szemüvegen keresztül a pilótafülke nézetéből kémlelheted a tájat, és virtuálisan is átélheted a repülés élményét. Repülj a Discoval 80 km/órás sebességgel akár 45 percig, és készíts lélegzetelállító felvételeket a magasból! Vigyázat, függőséget okoz!

 

 

Vedd kézbe az irányítást!

A Parrot minidrónokhoz külön kapható egy kontroller, amely segítségével még precízebben irányíthatók a készülékek. A Parrot Flypad-re a saját okostelefonodat is felerősítheted, hogy még több beállítást kezelhess egy-egy gombnyomással. Az eszköz 60 méteres távolságban működik, és 2 órányi feltöltéssel akár 6 órán keresztül bírja szusszal.