Kovács Kálmán fogadó (fél)órája a megújuló Modem Időkben

Szalay Dániel, 2003. szeptember 25. 12:43

Új arculattal érhető el szerda délutántól a Petőfi Rádió számítógépes talkshow műsorának honlapja, a Modem Idők Online. Az önálló hírszolgáltatással is rendelkező műsor weblapját ezentúl egy jóval egyszerűbb webcímen is meg lehet találni.
- Arra koncentráltunk, hogy az arculat jobban tükrözze a műsor karakterét, gyakrabban frissüljön és átgondoltabb szerkezete legyen. Ezért vidámabb színeket alkalmazunk, illetve átszabtuk a honlap arányait - mondta Szilágyi Árpád, a produkció felelős szerkesztő-műsorvezetője. A weboldalt ezentúl a jól bejáratott http://net.hu/modemidok mellett a http://www.modemidok.hu címen is el lehet érni.

A Modem Idők hangzása is megújul. A több mint 8 éves műsor szignáljait Pierrot, az ismert zenész-producer újította fel. Az új szignálok a jövő heti műsorban mutatkoznak be először.

A mai, szeptember 25-i műsor vendége egyébként Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter lesz, aki az asztaltársaság kérdésein kívül a rádióműsorhoz eljuttatott kérdésekre is válaszolni fog. A félórás műsort este tíz órától telefonon a +36 1 328 8555-ös budapesti telefonszámon lehet hívni, interneten pedig a Gyalogló Chaten, a Csüti-Csati beszélgetőszobában lehet a kérdéseket feltenni. A legérdekesebb kérdések elhangzanak a műsorban is, a válaszokat az informatikai és hírközlési miniszter megválaszolja.