Kodak: dokumentum-megosztás egyszerűen

forrás Prim Online, 2006. április 19. 13:45
Az Eastman Kodak bejelenti egy új, innovatív irodatechnikai eszköz bevezetését, amelynek neve Kodak Scan Station 100. A készülék egy kiváló minőségű dokumentum-szkenner és egy komplett számítógép kombinációja, amelynek segítségével a beszkennelt dokumentumokat azonnal elküldheti E-mailben, egy hálózati könyvtárba, kinyomtathatja egy hálózati nyomtatón vagy hálózatba kötött másológépen, de akár azonnal egy hordozható USB eszközre is elmentheti, mindezt egy készülékkel!
A színes érintőképernyőt használva a Kodak Scan Station 100 készülék, színes, szürkeskálás, vagy fekete-fehét digitális képet varázsol a dokumentumokból, amelyet azonnal:

Elküldhet E-mailben,
Elhelyezhet egy hálózati könyvtárba,
Elküldhet közvetlenül egy hálózati nyomtatóra, vagy fénymásolóra,
Eltárolhat a hordozható USB eszközén.

A hordozható USB eszközt használva azonnal elérhetjük a saját, személyre szabott beállításainkat és ezáltal lehetővé válik az akár egy gombnyomásra történő működtetés is.

A Kodak Scan Station 100 készülékhez nincs szükség további számítógépre - mint a legtöbb hasonló termékhez napjainkban -, további szoftverekre és használatához oktató anyagokra sem, mivel egy meglévő számítógépes környezethez csatlakozik. Számtalan interaktív lehetőséget nyújt a készülék – a beszkennelt kép megtekintése, a megosztás prioritásának beállítása – csupán az érintőképernyő egyszerű használatával.

A Kodak Scan Station 100 együttműködik a már meglévő hálózati nyomtatókkal, így további költségmegtakarítás érhető el az iroda költségvetésében, hisz a legolcsóbb költség/lap nyomtatás választható. A Kodak Scan Station 100, 10/100 Base-T Ethernet csatolón keresztül kapcsolódik a helyi számítógépes hálózathoz.

A dokumentumok széles skálája szkennelhető a készülékkel: a legkisebb jegyektől a 85 cm hosszúságú papírokig, a mágneskártya alapú igazolványok és bankkártyák. A dokumentumokból JPEG, TIFF, PDF, vagy kereshető tartalmú PDF fájlok lesznek. A Kodak Perfect Page technológiát alkalmazva tökéletes képminőség érhető el. A maximális szkennelési képfelbontás 600 dpi, a sebesség pedig 25 lap/perc!

A készülék listaára 2.995.- Euro.