Priport HQ7000: Dokumentumkészítés felsőfokon

forrás Prim Online, 2006. május 18. 08:22
A Ricoh a Priport HQ7000-rel bővíti a digitális másolók termékskáláját. A nagy volumenű másolási munkákra specializált Priport másolók hatalmas előnyökkel rendelkeznek a sebesség, költségek és megbízhatóság terén.
A 400 dpi-s, 135 oldal/perces teljesítményével a Priport HQ7000 elsősorban a központi sokszorosító részlegeket célozza meg. A digitális másológép egy költséghatékony kombinációja a produktivitásnak és a minőségnek, intuitív kezelőfelülete pedig minimális felhasználói beavatkozással dicsekedhet.

A Priport technológia - minőség alacsony áron. A költségek kordában tartása mellett a felhasználók professzionális nyomatokat készíthetnek a jó minőségű tintáknak és a 400 dpi-s nyomtatási minőségnek köszönhetően. A HQ7000 flexibilis papíradagoló rendszerének segítségével, sokféle típusú és súlyú papírra képes nyomtatni egészen az A3-as méretig.

Megnövelt produktivitás maximális költséghatékonyság mellett. A HQ7000 gyors, 135 oldal/perces sebessége lehetővé teszi, hogy nagy nyomtatási munkák akár pillanatok alatt elkészülhessenek. A Ricoh kifinomult Priport technológiája eredményeként minél több másolat készül az eredeti dokumentumról, annál olcsóbb egy lap előállítási költsége.

A nyomtatási munkák gyors és hatékony feldolgozása érdekében a Priport digitális másolók mind Windows, mind Macintosh hálózatokba csatlakoztathatók, ami növeli a hatékonyságot és lehetővé teszi a HQ7000 maximális kihasználását.