Ingyenes weboldalkészítőt indított betegtársaságok részére a HáziPatika.com

forrás Prim Online, 2006. június 19. 14:42
A HáziPatika.com legújabb, ingyenes szolgáltatása lehetőséget teremt, hogy a betegtársaságok a lehető leghatékonyabban és célzottan jelenhessenek meg az interneten.
A betegtársaságok számára az egyik legnehezebb feladat, hogy műkődésükhöz és céljaikhoz előteremtsék a szükséges anyagi erőforrásokat. A támogatásokért, adományokért, a személyi jövedelemadó 1%-áért rengeteg nonprofit szervezet verseng. Ebben a versenyben elegedhetetlen, hogy a betegszervezetek minden lehetséges csatornán bemutassák magukat, céljaikat, tevékenységüket. A HáziPatika.com weboldalkészítő szolgáltatása egy új lehetőség, hogy az egyes betegtársaságok ingyen és hatékonyan növeljék ismertségüket a lakosság körében. A weboldalkészítő azoknak a betegszervezeteknek is hasznos szolgálatot tehet akiknek már van ugyan weboldaluk, de szeretnék annak látogatottságát, ismertségét növelni.

A weboldalkészítő rendszeren keresztül a betegtársaságok minimális számítástechnikai tudással elkészíthetik internetes megjelenésüket. A szolgáltatás lehetőséget kínál, hogy minden társaság egy saját maga által redszeresen karbantartható, frissíthető, korszerű és igényes weboldalhoz jusson, valamint gyorsabbá és hatékonyabbá váljon az információcsere és a tagok közötti kapcsolattartás. A rendszer fórum modulja nagyszerű lehetőség arra, hogy az azonos problémával küzdő sorstársak tapasztalatot cseréljenek, vagy éppen lelki társat, barátokat szerezzenek, a képgalériában pedig a közös programok, rendezvények élményeit oszthatják meg egymással.

Az elkészített "minihonlapok" automatikusan bekerülnek Magyarország egyik legnagyobb és leglátogatottabb egészségügyi portáljának keresőrendszerébe, ahol az érdeklődők név, betegségcsoport és régió szerint kereshetnek a létrehozott weboldalak között.

A HáziPatika.com ingyenes weboldalkészítő szolgáltatása a www.hazipatika.com/betegtarsasagok címen érhető el.