Az LLP 11%-os növekedést és az eddigi legmagasabb bevételt érte el 2005-ben

forrás Prim Online, 2006. augusztus 8. 14:28
Az üzleti és pénzügyi megoldásokat képviselő, közép-kelet európai régióban jelen lévő, prágai központú LLP Csoport közzétette a 2005-re vonatkozó pénzügyi eredményeit. Eszerint a cégcsoport teljes bevétele 6,9 millió euró volt, ami 11%-kal magasabb mint az előző évben. Az LLP Budapest a cégcsoport bevételének 32%-át teljesítette, és 20%-os növekedést ért el.
Az LLP Csoport jelenleg 7 leányvállalattal rendelkezik a közép-kelet európai régióban, összesen 150 alkalmazottal, melyből a budapesti iroda 35 főt foglalkoztat. A közzétett eredményadatokból kiderül, hogy a Csoporton belül a budapesti leányvállalat érte el a legmagasabb árbevételt, míg a szófiai iroda volt a cégcsoport legdinamikusabban növekvő tagja 2005-ben.

Adam Bager, az LLP Csoport alapítója és elnöke szerint: ”A 2005-ös év nagyon sikeres volt számunkra, valójában ez volt az elmúlt hét esztendő legsikeresebb éve. A tanácsadás iránti keresletben növekedés volt megfigyelhető, amelyet az eredményeink is tükröznek. Az elmúlt évben megváltoztattuk a vállalati arculatot, új logót és szlogent vezettünk be, igyekszünk hangsúlyozni a növekedés, a fejlődés és az innováció iránti folyamatos elkötelezettségünket. Szeretnénk kiemelni cégünk azon törekvését, hogy a közép-kelet európai régióban, továbbá a világ számos más országában korszerű üzleti megoldásokat, kiemelkedő tanácsadási és fejlesztési szolgáltatást nyújtsunk. “

2005 legfontosabb eredményei

A Csoport egyik legnagyobb nemzetközi projektje a SunSystems pénzügyi moduljainak bevezetése a Shell Gas számára. Az LLP világszerte 22 ország Shell Gas telephelyén vezette már be a SunSystems rendszert, ebből 12-t az elmúlt évben. 2005 másik nagy bevezetési projektjét a Hoffmann-La Roche vállalat 6 országában végezte el a cég. Az LLP továbbá új piacokra tört be, ilyen például  Sri Lanka, Malajzia, Szingapúr, Marokkó és Dél-Afrika.

A cég magyarországi főbb projektjei között szerepel a SunSystems bevezetése a News Outdoor Turkey számára.

“2005-ben a saját szoftvereink fejlesztésében is jelentős eredményeket értünk el. ,” – folytatja Adam Bager, majd hozzáteszi: “hosszútávú szerződéseket írtunk alá az idő- és költségnyilvántartó rendszerünk, a time@work bevezetésére Tokióban, Londonban és Dublinban működő vállalatokkal. A szófiai irodában létrehoztuk a cégcsoport fejlesztési közponját.”

”Az LLP 2006-ban is a tanácsadásra, valamint növekvő sikerek elérésére koncentrál a Microsoft Business Solutions, a SunSystems és a time@work termékekre épülő üzleti megoldások értékesítése és bevezetése tekintetében. Páratlan sikerekkel kezdtük az idei évet, az első negyedévben több mint 30%-kal növekedett a bevételünk a tavalyi év azonos időszakához képest, míg a profitnövekedésünk meghaladta a 100%-ot.”