Check Point-elismerés a HIS Software Kft.-nek

forrás Prim Online, 2006. november 17. 16:30
A Check Point Ltd. ismét Silver Partner minősítéssel jutalmazta a HIS Software Kft. eredményeit.
Az IT-biztonsági megoldások forgalmazásával és implementációjával hírnevet szerző HIS Software Kft. 1998 óta van jelen a hazai piacon. Tűzfalrendszerek bevezetése mellett Check Point oktatóközpontként is működik, Magyarországon elsőnek nyerte el a hivatalos Authorized Training Center címet.

"A HIS Software Kft. évek óta a legmegbízhatóbb és legjobban teljesítő partnereink közé tartozik Magyarországon. Minősített mérnökeik és oktatóik felkészültsége, az oktatásban és a bevezetésekben nyújtott teljesítményük egyaránt méltónak bizonyultak az elismerésre" - nyilatkozta a Check Point részéről Daniel Safar Channel Manager, Eastern Europe, valamint Ludek Hrdina Field Marketing Manager.

"A Silver Partner minősítés ismételt elnyerése nem csupán a szakmai megbecsülést jelenti a számunkra, hanem növekvő technikai és kereskedelmi potenciált is nyújt ügyfeleink magas szintű kiszolgálásához. Örülünk, hogy implementációs és oktatói tevékenységünk folyamatosan kivívja a Check Point elismerését, és reméljük, Silver Partnerként tovább növelhetjük szakmai hírnevünket" - köszönte meg az elismerést Szántóné Kovács Krisztina, a HIS Software kommunikációs vezetője.