LG W1 noteszgép Core 2 Duo processzorral

forrás Prim Online, 2006. november 22. 19:07
Az LG Electronics bemutatta új, 17 inches szélesvásznú W1 Pro Express Dual noteszgépét, amelybe Intel Core 2 Duo processzort építettek.
A W1 Pro Express Dual 64 bites Core 2 Duo processzora 20%-kal jobb teljesítményt nyújt, mint a jelenleg kapható Dual Core processzorok, anélkül, hogy csökkentené az akkumulátor élettartamát.

A W1 Pro Express Dualt DVB-T TV tunerrel látták el, amely megfelel az európai digitális földfelszíni műsorszórás szabványának, így a kontinens erre alkalmas területein digitális adásokat is nézhetünk noteszgépünkön. 17 inches szélesvásznú LCD képernyőjén a W1 csúcsminőségben közvetíti számunkra a tv-adásokat, amint az otthoni vagy irodai antennához csatlakoztattuk a készüléket.

A minél élethűbb mozis hatás érdekében a szakemberek kombinálták az 5.1-es dekódert a Dolby Home Theatre rendszerrel, így lenyűgöző multimédiás élményben lesz részünk.

A noteszgépet DDR2 667 MHz-es memóriával és SATA HDD-vel látták el, amely másodpercenként 150MB adat átvitelére képes, megkönnyítve ezzel a nagyméretű fájlok továbbítását és tárolását.

A szünetmentes internet-hozzáférést hívatott elősegíteni a W1 beépített vezeték nélküli LAN egysége, amely 54 Mbps-os vezeték nélküli kapcsolatot biztosít, valamint a Bluetooth 2.0, amely kényelmes vezeték nélküli adatátviteli lehetőséget nyújt más technikai eszközökkel.

A termék bevezetése 2007 közepén várható hazánkban.