Ameo: garantáltan gyors adatátvitel

forrás Prim Online, 2007. február 13. 18:23
A T-Mobile által kínált Ameo – mely a legújabb verziójú, Windows Mobile 5.0 operációs rendszerrel rendelkezik – március elejétől kerül a piacra Németországban, Ausztriában, Hollandiában és az Egyesült Királyságban.
A készülék 12,7 centiméteres TFT kijelzővel rendelkezik, melynek felbontása 640x480 pixel és minden hálózaton képes működni. Akár HSDPA/UMTS, EDGE/GRPS vagy WLAN környezetben működik, az Ameo mindig a leggyorsabb átviteltechnikai megoldást használja.

Az e-mail kommunikációt egyedülálló módon leegyszerűsítendő, a BlackBerry és a Microsoft push szolgáltatások klienseit előre telepítették a készülékre. Nyolc gigabyte-nyi szabad, belső tárkapacitásával és Intel Bulverde 624 MHz chip-készletével a PDA kiugróan nagy teljesítményűnek számít.

Az Ameo piaci bevezetése folytatja a T-Mobile sikeres együttműködését a HTC-vel, mely vállalat a Microsoft Windows Mobile szoftverrel felszerelt készülékek elsőszámú gyártója a világon. 2006-ban a két cég együttműködése révén 13%-kal növekedett a HTC készülékek értékesítése Európában, olyan új és innovatív termékek kifejlesztésével, mint az Ameo és a Vario II.