Asus noteszek bambuszborítással

Genda Csongor Zoltán, 2007. június 28. 20:12

Az Asus bambuszházba szerelt, eleganciát sugárzó laptopok kifejlesztésébe kezdett, melyről most néhány fotót is közzétett a vállalat.

A számítógépgyártó képviselői már idén tavasszal bejelentették, hogy fa alapanyagú notebookborítók kidolgozásán fáradoznak szakembereik. Az Asus az EcoBook névre keresztelt noteszekkel kifejezetten az igényes vásárlókat, illetve az olyan felhasználókat akarja megszólítani, akik odafigyelnek arra, hogy környezetbarát termékeket vegyenek. A gyártó ugyan ha a valódi noteszeket nem is, az azokról készült fotókat viszont most közzétette az interneten, melyeken látni lehet, hogy igazán ízlésesen kidolgozott darabokról van szó. A bambuszházba zárt hordozható számítógépek azonban nem csupán elegánsak, hanem roppant ellenállóak is, amit elvileg a Mount Everesten készült képek is bizonyítanak.

Az illetékesek azt nem árulták el egyelőre, hogy milyen hardverelemek kapnak majd helyet a különleges, faborítású noteszekben, csupán annyit lehet tudni, hogy valamikor jövőre dobja piacra az Asus az EcoBook modelleket.