Zebra RFID-termékek MS BizTalk platformon

Kovács Attila, 2007. augusztus 20. 10:34

A Zebra Technologies bejelentette: új fejlesztésű DSPI (Device Service Provider Interface) megoldása lehetővé teszi a Zebra rádiófrekvenciás azonosító (RFID) termékeinek plug-and-play rendszerű beillesztését a Microsoft BizTalk RFID‑platformba.

A rádiófrekvenciás azonosítás széles körű elterjedésének eddigi legfőbb akadálya az volt, hogy  az RFID‑termékeket rendszerint nehezen lehetett integrálni a vállalatok meglévő rendszereibe. A BizTalk RFID-vel együttműködő DSPI révén a Windows-alapú eszközök egyszerűen felismerik, konfigurálják és felügyelik a Zebra nyomtatókat. Ily módon a Zebra RFID‑termékei könnyen kapcsolatot tudnak teremteni a Windows-környezettel a Microsoft BizTalk RFID‑platformon keresztül. A Zebra RFID‑termékei és a Microsoft BizTalk RFID közös használata számos előnyt – köztük gyorsabb és egyszerűbb eszközintegrációt – nyújt a felhasználok számára.

„A BizTalk RFID-del megvalósított együttműködés maximális funkcionalitást és sokoldalú RFID-nyomtatómegoldást jelent, változatlanul biztosítva a Zebra termékekre hagyományosan jellemző megbízhatóságot és egyszerű használatot” – mondta Halász Árpád, a Zebra délkelet- európai értékesítési vezetője. „Ügyfeleink a Zebra eszközök teljes körű plug-and-play együttműködésének biztos tudatában építhetik ki vállalatuk egészére kiterjedő rádiófrekvenciás azonosítás üzleti modelljét.”

A Zebra RFID nyomtatói/kódolói elvégzik az RFID-olvasókra vezeték nélkül továbbítható RFID-tag-ek vagy intelligens címék hibamentes programozását. A Zebra BizTalk RFID-et támogató RFID-termékei: R110Xi, R110Xi HF, R170Xi, R4Mplus, R110Pax4.