Teljes termékpalettájával az orosz piacra lép a TomTom

Kovács Attila, 2008. október 22. 16:02

A TomTom hordozható navigációs megoldásszállító november 22-én bejelentette, hogy termékeivel belép az orosz piacra. A TomTom a termékpalettán található összes készülékkel képviselteti magát, beleértve a TomTom GO x30-as sorozatot (élén a TomTom GO 930-as és GO 730-as típussal), a közép-kategóriás TomTom XL-t és a belépő-szintű TomTom ONE-t.

Ezzel egyetemben a TomTom által nyújtott alapvető navigációs funkciók és szolgáltatások is elérhetők lesznek, mint például a Map Share technológia. Az összes készülék kimondottan a piacra tervezett cirill-betűs felhasználói felülettel lesz ellátva, jól érthető, orosz nyelvű hanggal és részletes Oroszország, Európa valamit USA térképpel.

2008. november végétől a termékeket különböző viszonteladók fogják árusítani Moszkvában és Szentpéterváron. A TomTom ONE már 7990 rubeles, a TomTom GO 930 típus pedig 16990 rubeles ajánlott fogyasztói áron lesz kapható. November közepétől elérhető lesz a TomTom orosznyelvű honlapja  a www.tomtom.com oldalon, amely további információval szolgál az Oroszországban kapható termékekről és kapcsolódó szolgáltatásokról.