NEO Find 1.0: e-mailek gyors rendszerezése az Outlookban

Kiss Ádám Zoltán, 2009. március 16. 06:45

A nem kevesebb, mint 90 napos próbeverzióban letölthető, de teljes változatban is csak 15 dollárba kerülő alkalmazás az Outlook üzeneteit indexálja, így sokkal gyorsabb rákeresést tesz lehetővé, illetve teljes beszélgetések egymás után rendezésére is alkalmas.

A NEO Find 1.0 többek között azok számára ajánlható, akik például vállalati környezetben az Office Outlookot használják levelezőprogramként, és több száz, vagy ezer saját gépükön tárolt üzenet halmazát szeretnék kezelhetővé tenni. Míg hasonló funkciókkal részben az Outlook is rendelkezik, a NEO Find ezeket és további feladatokat sokkal gyorsabban képes elvégezni saját indexálási rendszere révén. A program minden egyes e-mailhez saját kódot generál, aminek segítségével később igen fürgén kereshetők az üzenetek, és az akár hónapokra elhúzódó oda-vissza levelezések is helyreállíthatók egyetlen levélsorozattá.

Maga az indexálás az első megnyitáskor történik, ezer üzenet átvizsgálása és külön kóddal történő ellátása nagyjából 10 percig tart. Ezek után azonban minden felgyorsul, és az Outlook mellett külön futó alkalmazás bármikor igénybe vehető. Alapértelmezésben a szoftver az Outlook megnyitásakor automatikusan elindul, ám bezárni manuálisan kell. A NEO Find 1.0 meglehetősen hosszú időszakon keresztül, 90 napig ingyenesen kipróbálható, a 8,9 MB-os program a Windows NT-től és a Windows 98-tól a Vistáig minden Microsoft operációsrendszerrel együttműködik.

Töltse le a Letöltés.com-ról!