Új üzletágvezetők a rEVOLUTION-nél

forrás Prim Online, 2009. május 20. 12:05

2009 májusától új vezetők irányítják a rEVOLUTION Software Kft. üzletágait. A kinevezések hátterében a stratégiaváltás egyik fő eleme, az átalakuló vállalati szerkezet áll. A funkcionális egységeket termékalapon szerveződő üzletágak és azon belül egy-egy projekten dolgozó csapatok váltották fel. Az üzletágak élére korábban a kereskedelem területén már bizonyított vezetők kerültek.

Kőrös Bernadett, a SOHO (mikro- és kisvállalkozásokkal foglalkozó) üzletág újonnan kinevezett vezetője a Pécsi Tudományegyetemen végzett marketing szakirányon, majd egy évet Franciaországban töltött ösztöndíjjal a Jean Moulin Lyon 3 egyetemen. A vállalatnál 2003 novemberében kezdte pályafutását termékmenedzserként. Később értékesítési és marketing csoportvezetői pozícióban folytatta karrierjét, májustól pedig fő feladata a SOHO üzletág stratégiai irányítása és teljes koordinációja. „Az új rEVOL Express ügyfelek számának növelése mellett fontos a számomra, hogy a meglévő folyamatokat oly módon alakítsuk át, hogy az ügyfeleket tömegében minél magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni" – mondta Kőrös Bernadett.

Varga Richárd informatikus szakember az Office (kis- és középvállalati ügyfelekkel foglalkozó) üzletágban 2002 óta dolgozik értékesítési tanácsadóként. 2005 májusában az értékesítési csoport vezetőjévé nevezték ki. Új pozíciójában, üzletágvezetőként feladata az eddig is sikeres termék, az Iroda++ eredményességének további javítása, az ügyfelek elégedettségének növelése és egy jól összekovácsolódott 8 fős csapat irányítása lesz.