Mezítlábas navigáció

Kiss Ádám Zoltán, 2010. május 2. 11:25

A navigációs program nélküli új BluePanther Azure 500 MHz-es processzorral, 2 GB belső tárolóhellyel és kedvező árral rendelkezik.

Új designelképzelés alapján tervezett slimházba került az Azure legújabb változata, a BluePanther Azure Slim. A hihetetlenül karcsú, csak 12,5 mm vastag multimédiás eszköz nagyméretű, 5 inches TFT kijelzőn, 480x272 pixelen mutatja az utat vagy a videoklipeket. Videóink MPEG2, MPEG4 vagy Divx 5.0 formátumúak lehetnek, zenét MP3 vagy WMA kódolásból tudja kiolvasni.

A kis készülék lelke egy Sirf AtlasIV 500 MHz-es processzor, melyen Microsoft Windows CE 6.0-s operációs rendszer fut. A belső tárolóhely 2 GB (+128 MB SD-RAM), mely microSD vagy microSDHC kártyával tovább bővíthető. A felettünk keringő (pontosabban álló) műholdakat a SiRF GRF3i+ nevű GPS vevő 64 csatornán figyeli egyszerre. A 178 grammos készülékhez szükség esetén a jobb vétel érdekében külső antenna csatlakoztatható.
 
A BluePanther Azure Slim 500 MHz készüléken nem futnak a külön csomagolásban, PDA készülékekre megvásárolható iGO My way navigációs programok.

Multimédiás képességek