Masszív SanDisk videós és fotós kártyák nyárra

Kiss Ádám Zoltán, 2010. május 29. 17:31

Lassan-lassan az időjárás is elhiteti velünk, hogy a naptárnak igaza van és a nyár következik. Ha van egy jó digitális gépünk, akkor tegyünk bele egy jó kis kártyát és kattintgassunk, kattintgassunk, kattintgassunk…

Az élet pörgését elkapni nem ördöngösség, ha van egy szuper fényképezőgépünk. A nagyfelbontású képek tömegét csinálhatjuk vele, gyárthatjuk az emlékeket. Azonban ne hagyjuk, hogy elrontsa a kedvünket egy rosszul teljesítő, vacak memória kártya.
 
A SanDisk Ultra memória kártyái pont a nagyteljesítményű fényképezőgépekhez készültek. A robosztus és megbízható kártyák szinte minden körülmény között állják a sarat és lehetővé teszik, hogy nagy sebességgel írja rájuk a képeket a fényképezőgépünk. A mai hobby fotósok és videósok is elvárják már, hogy a fényképezőgépük mindig készen álljon a következő képre és ez nagyban múlik a memória kártyán is.

A digitális videokamerákhoz és profi fényképezőgépekhez még nagyobb sebességre van szükségünk. A 30 MB/másodperces olvasási sebességet is teljesíteni képes SanDisk Extreme SDHC memória kártyákból sokkal többet hozhatunk ki, mint hagyományos társaiból, ha ilyen felsőkategóriás gépünk van. A leggyorsabb SanDisk SDHC kártya érezhetően gyorsabban és professzionális minőségben rögzíti a képeket, hosszabb sorozatfelvételt és gyorsabb képfeltöltést nyújt a számítógépre való másolás során. A SanDisk Extreme SDHC memóra kártyák teljesítik az új Class 10 előírásokat, amely meghaladja a nagyfelbontású videók rögzítéséhez szükséges követelményeket.

Mint említettünk, igen masszív termékekről van szó, nem véletlen, hogy a  SanDisk SDHC kártyákhoz nem kevesebb, mint 10 éves garancia jár.