Megint bővült a FotexNet

Vén Márton Vén Márton, 2000. november 2. 12:15
Két új bolttal immár tizenkettőre bővült a FotexNet internet áruháza. A könyváruház és a képcsarnok megnyitásával a FotexNet egyrészt eddig ismeretlen területre lépett be (festmények), másrészt beszállt az e-commerce egyik legnépszerűbb ágazatába, a könyvforgalmazásba is.
A könyvforgalmazásban a FotexNet-et a Fókusz Online segíti, az ő kínálatukra támaszkodva a saját könyvforgalmazással nem rendelkező Fotex egy szakmabeli stratégiai partnerrel együtt száll harcba a vásárlókért.

Az internetes könyvpiacon eddig is volt már néhány jelentős szereplő, a FotexNet belépésével a versenytársak kiteljesedtek. Ennél több nagy könyvkereskedő nemigen lesz már a hazai e-commerce piacon, kivételt csak az jelenthet, ha valamelyik nagy nyugati cég (Amazon, Barnes & Noble, Bertelsmann) is érettnek tartja a magyarországi keresletet a belépésre.

A képcsarnokkal egy egészen új területre léptek. Hogy az egyedi festmények online kereskedelme mennyire lesz sikeres, most még nehéz lenne megmondani. Lehet, hogy a reprókereskedelem könnyebben beindulna, mindenesetre egyedi színfolt a hazai e-commerce palettán a FotexNet virtuális képkcsarnoka.

A Store Wizard e-commerce rendszerrel működő FotexNet áruházban már csak egy szekció, az árverés van üresen, ha az is megnyílik, azzal kiteljesül a hazai internetnek már most is legnagyobb áruháza.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38