Hazánkban is elindul a FOX+ a Magyar Telekommal együttműködésben

forrás: Prím Online, 2018. február 1. 11:06

Nézd a kedvenc sorozataidat, amikor csak szeretnéd, tévén, tableten, vagy akár a mobilodon! Olyan sikersorozatok, mint a The Walking Dead, az Így jártam anyátokkal, a Légió, az Empire, az Atlanta vagy a Wayward Pines ezentúl elérhetőek lesznek a FOX+ video-on-demand szolgáltatáson keresztül, hazánkban először a MoziKlub kínálatában, a Magyar Telekom TV előfizetői számára.

A Fox Networks Group Magyarországon is elindítja új on-demand szolgáltatását a Magyar Telekommal együttműködésben. A FOX+ egy új digitális video streaming szolgáltatás, amelyet a Fox Networks Group indított Európa- és Afrika-szerte, és amely a 21st Century Fox legjobb drámai, vígjáték- és animációs sorozatait tartalmazza. A FOX+ páratlan hozzáférést biztosít prémium tartalmakhoz, ikonikus sorozatok teljes évadjaihoz, és világszerte több ezer órányi műsort kínál a nézőknek számos műfajban.

 

A FOX+ hazánkban 2018. február 1-től érhető el a Magyar Telekom MoziKlub előfizetői számára. A FOX+ tartalmai a MoziKlubban egy különálló, könnyen felismerhető könyvtárban kapnak helyet, mely elérhető a TV set top box-on keresztül, illetve bárhol a neten TV GO-val tableten, okostelefonon és a weben keresztül, maximális rugalmasságot kínálva a nézőknek kedvenc sorozataikhoz. 

 

Február 1-től a MoziKlub előfizetők olyan sikersorozatok teljes évadjait érhetik el a FOX+ műsortárában, mint a The Walking Dead 1-7. évada, az Így jártam anyátokkal 1-9. évada, vagy a díjnyertes Empire 1-3. évada. Megnézhetik továbbá Hugh Laurie főszereplésével a Dr. Chance első évadát, a 11.22.63 sorozatot James Francóval, a Marvel Légió sorozatának első évadát és Robert Kirkman Outcast sorozatának első évadát. A FOX+ műsortára havonta bővül további szériákkal.

 

 

„Nagyon örülünk, hogy a Magyar Telekommal együttműködésben Magyarországon is elindíthatjuk a FOX+ szolgáltatást. Fontos mérföldkő ez számunkra, mert a Közép- és Kelet-Európai régióban itt vezetjük be először az új video-on-demand szolgáltatásunkat. A Fox Networks Group célja, hogy prémium tartalmait és ikonikus sorozatait a lehető legtöbb nézőhöz eljuttassa. A FOX+ lehetőséget biztosít arra, hogy nézőink non-lineáris módon is hozzáférjenek 21st Centrury Fox Studios népszerű tartalmaihoz, és kedvenc sorozataikat bárhol és bármikor elérjék” – nyilatkozta Carlos Ortega, a Fox Networks Group Közép- és Kelet-Európáért felelős alelnöke.

 

„Örülünk, hogy ismét olyan tartalmat kínálhatunk a Telekom TV szolgáltatását választó ügyfeleinknek, amely egyedülálló a piacon. Partnerünkkel, a Fox Networks Grouppal kötött együttműködés azért kiemelten fontos számunkra, mert törekszünk arra, hogy ügyfeleink mindig többet, valódi pluszt kapjanak, ha szolgáltatásainkat választják. Nagy eredménynek tekintjük, hogy a régióban is elsőként a Magyar Telekom több mint 100 ezer MoziKlub előfizetője ismerheti meg a FOX+ kínálatát” – mondta Pereszlényi Zoltán, a Magyar Telekom lakossági marketing és értékesítés menedzsment igazgatója.

 

A Fox Networks Group (FNG) Europe & Africa 151 tévécsatornát és számos digitális szolgáltatást működtet 25 irodából a régió 58 országában, köztük olyan meghatározó csatornákat, mint a FOX, a FOX Sports vagy a National Geographic. Az FNG Europe & Africa tartalmai 250 millió nézőhöz jutnak el 150 millió háztartásban.

 

Február 1-től az alábbi sorozatok lesznek elérhetőek a FOX+ műsortárában: 

  • The Walking Dead (1-7. évad)
  • Így jártam anyátokkal (1-9. évad)
  • Outcast (1. évad)
  • Légió (1. évad)
  • Wayward Pines (1-2. évad)
  • Da Vinci démonai (1-3. évad)
  • 11.22.63 (1. évad)
  • Empire (1-3. évad)
  • Atlanta (1. évad)
  • Dr. Chance (1. évad)
  • Az Álmosvölgy legendája (1- 3. évad)

 

További információkat a MoziKlub előfizetésről és a FOX+ eléréséről ITT tudhat meg.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50