Technológiai együttműködést kötött a Lenovo és a Ducati MotoGP

forrás: Prím Online, 2018. április 11. 17:58

Többéves együttműködésről állapodott meg a Ducati Team MotoGP világbajnokságon résztvevő csapatával a Lenovo. A partnerséggel a Lenovo célja a márka nemzetközi ismertségének további erősítése és a legkedveltebb márkák közötti pozicionálása. 

Az idei szezon kezdetével a Lenovo vezető technológiai partnerként számítógépeket, tableteket és szervereket biztosít a Ducati számára a versenypályákon és a pályákon kívül egyaránt. A partnerség közös fejlesztési és együttműködési fejlesztésekre is kiterjed a csapatteljesítmény növelése érdekében. 

 

 

„A MotoGP egyre jelentősebb nemzetközi népszerűségét mi sem mutatja jobban, mint hogy világszerte milliók követik. A Ducati 90 éves öröksége, valamint az innovációra, gyorsaságra és kiváló teljesítményre való törekvése, tökéletesen illeszkedik a Lenovo cégtörténetéhez és termékfejlesztéssel kapcsolatos célkitűzéseihez. Nagy izgalommal tölt el bennünket a partnerségnek köszönhető márkajelenlét és az is, hogy a csapatok fejlődését Lenovo termékekkel támogathatjuk” – tájékoztatott Gianfranco Lanci, a Lenovo Corporate elnöke és ügyvezető igazgatója.

 

„Nagy örömünkre szolgál a Lenovóval, a világ egyik legnagyobb személyi számítógépeket, fogyasztói, kereskedelmi és adatközpont technológiát előállító vezető vállalatával kötött együttműködésünk. kötött fontos partnerségünk bejelentése.  Annak érdekében, hogy ne csak a MotoGP-n, hanem a vállalaton belül is képesek legyünk megküzdeni minden új kihívással, gondolnunk kell IT és digitális kapacitásaink fejlesztésére is. Ebben partnerünk, a Lenovo erős és sokoldalú számítógépes hardverekkel segít minket.  A Ducati versenyre és eladásokra kínált motorkerékpárjai mindemellett kiválóan alkalmasak a Lenovo legújabb technológiáinak tesztelésére e gyümölcsözőnek ígérkező partnerség keretében” – tette hozzá Claudio Domenicali, a Ducati Motor Holding vezérigazgatója.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új pályázatok segítik a hazai innovációk szellemitulajdon-védelmét

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal vissza nem térítendő támogatás formájában 500 millió forint keretösszeggel hirdet felhívásokat hazai vállalkozások, kutatóhelyek, illetve magánszemélyek számára szellemi alkotásaik levédetésére, elősegítve azok hatékony hasznosulását akár a nemzetközi piacokon is. 

2024. május 9. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36