Túró Rudi WAP telefonon

Vén Márton Vén Márton, 2000. december 5. 11:10
A Store Wizard e-commerce rendszerrel elkészült az első hazai WAP alapú B2B e-commerce megoldás Magyarország legnagyobb tejipari vállalata, a Nutricia cégcsoport megbízásából.
Sokunkban felmerül a kérdés, hogy vajon mit tud kezdeni egy tejipari cég az interneten és bár sokat olvasni róla, de mire jó valójában a WAP technológia?

A Nutricia cégcsoport, mely Magyarországon a Hajdútej, a Mátratej, a szolnoki Wés Rt., a nyíregyházi Szabolcstej Rt. és a békéscsabai Zalka-tej Rt. gyártóvállalatokat egyesíti, már régóta gondolkodott azon, miként lehetne hatékonyabbá tenni a cég több száz üzletkötőjének munkáját, akik országszerte veszik fel boltok rendeléseit.

Korábban rendelési ívekre jegyezték fel az igényelt tejipari termékeket, majd este, körútjuk végeztével visszatértek a központba, hogy a rendeléseket bevigyék a kereskedelmi rendszerbe. Ha ekkor derült ki, hogy az igényelt mennyiség nem található meg a legközelebbi depóban (raktár), a cég komoly logisztikai feladatnak nézett elébe, hogy időben teljesítse a rendelést. Olyan megoldásra volt szükség, amely az üzletkötés helyszínén lehetőséget nyújt a rendelés leadására.

A Laurel Számítástechnikai Kft. a Store Wizard e-commerce rendszer segítségével hatékony B2B e-commerce rendszert kínált, amelyben az üzletkötők WAP telefonon keresztül az internetre felcsatlakozva valós idejű rendelésleadást végezhetnek, így nem támadhatnak problémák az átmenetileg kimerülő raktárkészlettel. Amennyiben a legközelebbi depó raktárkészletéből nem lehetséges kiszolgálni az ügyfelet, azonnali lehetőség nyílik alternatív megoldások nyújtására a helyszínen.

"A WAP-os rendszer nyújtotta azonnali raktárkészlet-foglalással új lehetőségek nyíltak meg a Nutricia Magyarország Kft. előtt." - mondja Pajor Ferenc, a Nutricia IT menedzsere.

A rendszer december elejére, rekordidő alatt készült el, mindössze két hónap telt el a rendszertervek elkészítése, és az első éles megrendelés leadása között.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38