A FlixBus fedélzeti szórakoztató rendszert vezet be távolsági buszain

forrás: Prím Online, 2019. szeptember 30. 12:30

A távolsági buszos utazás még élvezetesebbé válik Európában a FLIXtainment, a FlixBus fedélzeti szórakoztató rendszerének megjelenésével. A vállalat idén tavasszal kezdte meg a technológia európai bevezetését. 

  • Népszerű Universal filmek, Audible, Rakuten Kobo és sharemagazines tartalmak
  • Javuló WiFi kapcsolat és hardware az Icomerától
  • A tartalmak ingyenesen elérhetők a FlixBus WiFi hálózatára való csatlakozással

 

A szolgáltatás kiterjesztése már a helyi buszpartnerek járművein is folyamatban van, így a Magyarországról induló utazók is találkozhatnak a buszokon az MPLC által biztosított Universal filmekkel, Audible hangoskönyvekkel, Rakuten Kobo e-könyvekkel, sharemagazines újságokkal és játékokkal. A FLIXtainment tartalmait a fedélzeti Wi-Fi-re való csatlakozással az utasok ingyenesen elérhetik saját digitális eszközeikről.

 

„Folyamatosan azon dolgozunk, hogy ügyfeleink teljes utazási folyamatát élvezetessé tegyük. A FLIXtainment fedélzeti szórakoztató rendszer bevezetésével az utasok a buszra szállás pillanatától kezdve kiválóan szórakozhatnak.” – mondta el Daniel Krauss, a FlixBus informatikai ügyvezető igazgatója. „A FlixBus ajánlatát az Audible, Rakuten Kobo és sharemagazines remek tartalmaival kombinálva még élménytelibbé tesszük a távolsági buszozást.”

 

 

„Az utazás egyértelműen lehetőséget teremt arra, hogy új történeteket ismerjünk meg. Mostantól a FlixBus európai utasai is könnyen hozzáférhetnek az Audible Originals tartalmakhoz, illetve többek közt német, angol, olasz, francia nyelvű hangoskönyvekhez. Számos utas most először fogja megtapasztalni a hangoskönyvek által nyújtott élményt és ráébredni, hogyan lehet ezekkel a tartalmakkal feldobni utazást és szabadidőt. Inspiráló és szórakoztató történetek, a legjobb színészek és narrátorok közvetítésében – mindez már a FlixBus fedélzetén is megtapasztalható.”  - tette hozzá Oliver Daniel, az Audible német országmenedzsere.

 

A szórakoztató tartalmak mellett az új rendszernek köszönhetően a WiFi csatlakozás is javul, illetve elérhetővé válik egy térkép, amin a busz pozíciója valós időben nyomon követhető. Az utasok saját okoseszközeiken keresztül csatlakozhatnak a fedélzeti szórakoztató rendszerhez a busz WiFi hálózatán keresztül, illetve a media.flixbus.com oldalon, ezt követően a Universal 25 hollywoodi produkciójához, több mint 100 hangoskönyvhöz, 75 e-könyvhöz, 25 nemzetközi magazinhoz és 20 játékhoz férhetnek hozzá.

 

Egyedülálló üzleti modelljének keretében a FlixBus gondoskodik a technológiai fejlesztésről, hálózatfejlesztésről, árazásról, minőségellenőrzésről és a járatok népszerűsítéséről, míg a vállalat többségében kkv partnerei a buszok napi üzemeltetéséért felelnek. Ennek az együttműködésnek köszönhetően a FlixBus innoválni tudja a tradicionális személyszállítási piacot. 2018 óta a FlixMobility az Apple Pay-t, Google Pay-t és Google Asszisztenst is integrálta rendszerébe, Las Vegasba tartó buszain virtuális valóság megoldásokat vezetett be, illetve olyan házon belüli technológiai megoldásokat is létrehozott, mint a “Hol a buszom” valós idejű buszkövető funkció.

Kulcsszavak: FLIXtainment FlixBus

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Érkeznek az Arctis Nova termékcsalád legújabb tagjai

A SteelSeries, az úttörő Arctis Nova headsetsorozat megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, és a gaming- és esport-perifériák világelső gyártója kibővítette az Arctis Nova termékcsaládot az Arctis Nova 5 sorozatú headsetek és a Nova 5 Companion App bevezetésével.

2024. május 16. 18:01

Ezekkel a gumikkal télen is biztosan célba ér a fuvar!

A Bridgestone, a prémium gumiabroncsok és fenntartható mobilitási megoldások globális vezetője bejelentette új prémium téli gumiabroncsát kisteherautók számára. A Bridgestone a Duravis Van Winter ENLITEN-nel a kisteherautó-flották tulajdonosait támogatja a mindennapi téli felhasználás közben, amellett, hogy segít csökkenteni a teljes tulajdonosi költségüket (azt, hogy a termék a teljes élettartama alatt mennyibe kerül a vállalkozásnak).

2024. május 16. 16:22

Teljes mértékben napenergiával működtethető a Lenovo üllői gyárának innovációs központja

Új, a nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) innovációkat ellátó napelemeket telepített a Lenovo üllői gyártóüzeme. A vállalat 2023 októberében átadott létesítményében működő globális innovációs központja ezáltal azt is biztosítja, hogy az ügyfelek 100%-ban napenergiával tesztelhessék a HPC-munkaterhelést.

2024. május 16. 14:43

Így működnek majd a távfelügyelt boltok

A közelmúltban jelentették be, hogy rövidesen Magyarországon is elindulnak az első úgynevezett „hibrid” boltok, melyek nappal a ma ismert formában, a megszokott nyitvatartási időn kívül pedig személyzet nélküli üzemmódban várják a vásárlókat. A lehetőség technikai feltételeiről, illetve a használatának módjáról a megoldást fejlesztő Laurel Kft. május 15-i retailkonferenciáján közöltek részleteket.

2024. május 16. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38