A Watch GT 2e száz edzésmóddal és továbbfejlesztett egészségfigyelővel érkezik

forrás: Prím Online, 2020. március 30. 15:04

A Huawei Technologies Fogyasztói Üzletága bemutatta a Watch GT 2e okosórát. Az aktív életmód ösztönzésére készített eszköz százféle különböző edzésmódot támogat, számos egyéb egészségügyi- és fitnesz-funkció mellett a véroxigén szintjét is tudja mérni. A vállalat külön ügyelt a hölgyekre is, a Watch GT 2e bemutatásával párhuzamosan a 2019 őszén debütáló Watch GT 2 legújabb, most bejelentett 42 mm – es változata már a menstruációs ciklust is figyeli.

 

Tartalomhoz a formát – friss színekkel és úttörő funkciókkal hasít

A most bemutatott Watch GT 2e a véroxigénszint telítettségét (SPpO2) is tudja mérni, azaz, rámutathat a felhasználó oxigénhiányos állapotára, aminek következtében csökken például az energiatermelés, de akár betegségek tünete is lehet. Az új okosóra képes a precíz szívritmus-figyelésre, így érzékeli az abnormális szívritmust, illetve stresszszint- és alvásfigyelést is nyújt, mindezek segítségével pedig a felhasználók valós időben követhetik nyomon egészségi állapotukat.

 

A Watch GT 2e-t 1.39”-es AMOLED érintőképernyős kijelzővel szerelte fel a gyártó. A nagy felbontásnak és az élénk kijelzőnek köszönhetően a felhasználók még a vakító napfényben is könnyedén használhatják az órát.

 

„A korábbi Watch GT-termékekhez hasonlóan a Watch GT 2e is megbízható fitnesz- és egészségkezelő élményt nyújt a felhasználóknak” – mondta Richard Yu, a Huawei Technologies Fogyasztói Üzletágának vezetője. „A fitnesz- és egészségfunkciók az idei évben kulcsszerepet kapnak AI Life stratégiánkban is.  Ahogyan a technológiai termékek egyre összekapcsoltabbá válnak egymással, a Huawei is folyamatosan fejleszti szoftver- és hardver-ökoszisztémáit” – tette hozzá Yu.

 

 

Határ a csillagos ég – a strapabírása nem lesz akadály

A Watch GT 2e órateste strapabíró rozsdamentes acélból készült, míg a szíja puha és bőrbarát fluorgumi anyagból készült. Mindez nem csak a Watch GT 2e kényelmességét garantálja, hanem tartósságát is. A fitnesz- és egészségfigyelő funkciók intenzív igénybevétel esetén is pontosak maradnak. A készülék grafitfekete, mentazöld, lávavörös színekben lesz elérhető.

 

 

Formáld a saját arcodra – személyre szabhatóság lvl végtelen

A Watch GT 2e tizenöt professzionális sportmódot támogat, beleértve nyolc kültérit (futás, séta, hegymászás, túrázás, cross-country futás, biciklizés, nyíltvízi úszás, triatlon) és hét beltérit (séta, futás, biciklizés, úszás, szabadedzés, ellipszisgép, evezés). Ezekben a módokban a készülék teljes körű megfigyelést biztosít és 190-féle adatot képes követni.

 

Az okosóra támogat továbbá 85 személyre szabott sportkövető módot is, melyek a sportok öt kategóriáját ölelik fel: extrém, fitnesz, vízi, labdajáték és téli sportok. Sportolás közben a készülék rögzít minden fontos adatot, az edzés hosszát, az elégetett kalóriák számát, a felhasználó szívritmusát, a pihenőidőt, így segítve a felhasználókat az edzés hatékonyságának tudományos kielemzésében és megtervezésében. Az edzést követően az óra által elkészített, adatokat összesítő infografika egyetlen gombnyomással megosztható a közösségi médiában.

Figyeld, tárold, játszd újra

A Huawei saját fejlesztésű technológiái segítik a felhasználókat egészségi állapotuk nyomon követésében és elemzésében. A Truseen 3.5 a szívritmust figyeli, a TruRelex a stresszszintet, a Trusleep 2.0 pedig az alvásminőséget, mindezt valós időben. Az óra figyelmeztetést küld a felhasználónak, ha a pulzus túl magas vagy túl alacsony. A Watch GT 2e-t Kirin A1 chippel szerelte fel a gyártó, mely átlagos használat mellett akár kéthetes üzemidőt biztosít.

 

A Watch GT 2e tárhelye több mint 500 darab mp3 számot tárolására képes. A Huawei Music és Bluetooth-fülhallgatók használatával a felhasználók edzés közben is élvezhetik saját lejátszási listájukat.

Nőkre hangolva

A Huawei a Watch GT 2e óra bemutatásával egyidőben bejelentette a Watch GT 2 42 mm-es változatának legújabb verzióját is. A jégfehér színben érkező változat a menstruációs ciklus figyelésére is képes. Az adatok megadását követően a felhasználók menstruációs és termékenységi értesítőket is kaphatnak készülékeiken. A cikluselőrejelzést a Huawei Health App-en keresztül lehet elérni.

 

Ár és elérhetőség

A Watch GT 2e április 20-tól május 3-ig ajándék okosmérleggel bruttó 64090 forintos ajánlott fogyasztói áron előrendelhető a Magyar Telekomnál mentazöld és lávavörös, a kiskereskedelmi partnereknél grafitfekete színben is, május 4-től pedig elérhetővé válik a kiskereskedelmi partnerek polcain és a Magyar Telekom kínálatában. 

 

A Watch GT 2 42 mm-es új, jégfehér változata pedig szintén április 20. és május 3. között ajándék okosmérleggel bruttó 85.490 forintos ajánlott fogyasztói áron rendelhető elő a kiskereskedelmi partnereknél, május 4-től pedig elérhetővé válik a polcaikon.

Kulcsszavak: Huawei Watch GT 2e okosóra

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50