Most mindenki segíthet, hogy égig érjen a bátorság

forrás: Prím Online, 2020. október 8. 19:05

Megújul ezernyi sikerélmény, sorsfordító kaland otthona: új kalandpályát épít a Bátor Tábor, amelynek kivitelezését közösségi finanszírozásból fedezi. Az E.ON 10 millió forintos támogatással adja meg a kezdőlökést a „Lépd meg! – égig érő bátorság” kampány indításához.  A súlyosan beteg gyerekek és családjuk számára nyújtott élményterápia alapköve a Bátorkodópálya, amelynek megépítéséhez minden adomány segítséget nyújt. 

A Bátorkodópálya több mint egy kalandpálya: ott születik a bátorság. A kötelek és kapaszkodók erőt és önbizalmat adnak a gyerekeknek, míg a pálya lehetőséget kínál, hogy kilépjenek a komfortzónájukból, félelmeik legyőzésével sikerélményt szerezzenek, amelynek köszönhetően nagyobb önbizalommal, több kitartással, pozitívabb hozzáállással térnek vissza a mindennapokhoz. 

 

A gyerekek a kalandokon keresztül megtapasztalhatják, hogy erősek, és nem csak a feladatok során felmerülő nehézségekkel, de a betegségükkel is képesek szembenézni. A pálya a tábor egyik legkedveltebb helyszíne és a rekreáció egyik leghatékonyabb eszköze, amely az elmúlt 12 évben több ezer táborozónak nyújtott feledhetetlen élményt.  

 

 

A Bátor Táborban a táborozók testi-lelki biztonsága az első, ezért a „Lépd meg!” adománygyűjtő kampány célja annak az összegnek az előteremtése, amely fedezi a korábbi pálya teljes elbontását és az új, modernebb Bátorkodópálya kivitelezését. A pálya főbb elemeit szeretnék megtartani, így a tervek szerint például óriáshinta, mászófal és csúszópálya is épül. Emellett néhány új elemmel is szeretnék bővíteni, hogy a visszatérő táborozókat is új kihívások várják, valamint cél egy alacsonyabb kötélpálya megépítése, hogy már a legkisebbek is kipróbálhassák magukat néhány feladatban. 

 

Az E.ON 10 millió forintos támogatást nyújt a Bátor Tábornak, ezzel adja meg az első lökést a „Lépd meg!” kampánynak, hogy új Bátorkodópályát kaphassanak a súlyosan beteg gyerekek és családjaik. 

 

„Büszkék vagyunk rá, hogy a mi közreműködésünkkel, a mi energiánkkal épül az új pálya. Hiszünk benne, hogy a gyerekek számára az élmények kövezik ki a boldogsághoz vezető utat. Arra biztatunk mindenkit, csatlakozzon, hogy ismét égig érhessen a bátorság!” - mondta Jamniczky Zsolt, az E.ON Hungária Zrt. igazgatóságának tagja. 

 

 

„A Bátor Tábor 2001-es alapítása óta már több mint 10 000 táborozónknak adtunk bátorságot, erőt, önbizalmat. Élményterápiánk nélkülözhetetlen eleme az akadálymentes Bátorkodópálya, ahol a gyerekek a magasság mellett a félelmeiket is legyőzhetik” – tette hozzá Kindli Erna, a Bátor Tábor ügyvezetője.  

 

Az energiacég évek óta elkötelezett támogatója a Bátor Tábor Alapítványnak, segítségével épült meg a gyerekeknek életre szóló élményeket nyújtó kalandpark. A vállalat önkéntesei is rendszeresen részt vesznek az alapítványi programokban, illetve idén tavasszal a vírushelyzet miatt létrejött Digitális Bátor Tábor programjaihoz  nyújtott támogatást az E.ON.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Közzétette első negyedéves pénzügyi jelentését az LG Electronics

Az LG Electronics Inc. (LG) 2024 első negyedévében 21,09 ezer milliárd dél-koreai von konszolidált árbevételt és 1,33 ezer milliárd von működési eredményt ért el. 

2024. április 30. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14