A National Geographic videótára megérkezett

forrás: Prím Online, 2020. október 14. 19:40

A UPC Direct és a National Geographic együttműködésének köszönhetően mától Magyarországon is elérhetővé vált az egyik legnépszerűbb ismeretterjesztő csatorna videótára. Az exkluzív szolgáltatás elsőként a UPC Direct előfizetői számára érhető el, ők a UPC Direct Now applikáción keresztül bárhol, bármikor élvezhetik tartalmait.

A National Geographic videótár színvonalas dokumentumfilmeket, lélegzetelállító képekkel tarkított tudományos sorozatokat kínál: a nézők olyan témák közül válogathatnak, mint a természet, űrkutatás, történelem, természettudományok, technológia, természeti katasztrófák, és még sorolhatnánk – az ismeretterjesztő programok választéka kimeríthetetlen. 

 

A UPC Direct előfizetők Magyarországon elsőként kapnak hozzáférést a National Geographic és a National Geographic Wild gyűjteményéhez, ráadásul a National Geographic minden hónapban újabb és újabb izgalmas filmekkel és sorozatokkal bővíti kínálatát.

 

 

Az űrkutatás rajongóinak a National Geographic egy lélegzetelállító sorozatot készített Kozmosz: Történetek a világegyetemről címmel, amely a világegyetem felfoghatatlan nagyságát mutatja be. A nézők megfejthetik a kozmosz rejtélyeit és még a jövőbe is bepillantást nyerhetnek. A NatGeo nagyszabású, régóta várt sorozata az univerzum leghatalmasabb és legkisebb dimenziójú tájaira repíti a nézőket – korszerű tudományos ismeretekkel és felemelő spirituális élményekkel egyaránt megajándékozva minket. 

 

 

A természet kedvelőit hamar rabul ejti majd a Cápákról készült sorozat. A cápák a Föld ősi állatai közé tartoznak: valóságos élő kövületek, melyek már akkor öregnek számítottak, amikor a dinoszauruszok megjelentek. A sorozat bemutatja, milyen hosszú fejlődés áll mögöttük, és az évmilliók során az egyes fajok mennyire különböző utakat jártak be. 

 

 

Azok számára pedig, akik szeretnek történelmi titkokat boncolgatni, a NatGeo készített egy olyan szekciót, melyben főleg háborús film sorozatokat tekinthetnek meg az előfizetők. 

 

 

A titokzatos témák rajongóiról sem feledkezett meg a National Geographic. A Légikatasztrófák című sorozat bemutatja az utóbbi évtizedek néhány nagy légikatasztrófájának legizgalmasabb pillanatait, és pilóták, szakértők, valamint szemtanúk segítségével megpróbál választ találni a mindannyiunkat foglalkoztató kérdésre: miért kellett bekövetkeznie ezeknek a tragédiáknak?

 

Az NatGeo videótár grandiózus képei mellett a UPC Direct Now applikációban az előfizetők mintegy 50 csatornát követhetnek online. Az alkalmazás ingyenesen letölthető minden UPC Direct előfizető számára, mellyel a felhasználók bárhol, bármikor, akár 5 különböző műsort 5 különböző eszközön nézhetnek egyszerre. Az újraindítás funkcióval a felhasználók elölről nézhetik a kedvenc műsoraikat, az újrajátszás funkcióval pedig lehetőség nyílik az elszalasztott műsorok újbóli lejátszására, sőt emlékeztetőket is beállíthatnak az interaktív műsorújságban, így senki nem marad le kedvenc programjáról a mozgalmas hétköznapokon sem.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50