Hálózatba kapcsolt kerékpáros megoldás nyert Innovációs Díjat a CES-en

forrás: Prím Online, 2021. január 13. 16:22

Legújabb hálózatba kapcsolt kerékpáros megoldásáért – a Nyon all-in-one fedélzeti számítógépért – a Bosch eBike Systems nyerte el a 2021-es CES*  Innovációs Díjat a „Járműintelligencia és közlekedés” kategóriában. A Fogyasztói Technológiai Szövetség évről évre a fogyasztói termékek úttörő technológiai és formatervezési fejlesztéseiért osztja ki a CES Innovációs Díjakat. A zsűri, amelyben iparági szakértők mellett fejlesztők és a média képviselői is helyet kapnak, többek között a felhasználói vélemények, az esztétika, a minőség, a dizájn és a funkció alapján értékeli a fejlesztéseket. 

 

Előrelátó megoldás – az intelligens mobilitás élménye elektromos kerékpáron

„A digitális megoldások, mint például a Nyon fedélzeti számítógép, még élvezetesebbé teszik az eBike használatát, miközben biztonságosan juttatják el a kerékpárosokat az úticéljukhoz” – hangsúlyozta Claus Fleischer, a Bosch eBike Systems vezérigazgatója. „A 2021-es CES Innovációs Díj elismerése annak, hogy a hálózatba kapcsolt kerékpáros megoldásainkkal fejlesszük a mobilitás jövőjét.” 

 

 

A Nyon all-in-one fedélzeti navigációt, edzéskövetést, digitális zárfunkciót és a terepviszonyokat is figyelembe vevő hatótávval kapcsolatos információkat is kínál, továbbá Bluetooth-, illetve WiFi-csatlakozáson keresztül kapcsolja hálózatba a kerékpárost a digitális világgal. A Nyon felhasználója okostelefonján keresztül csatlakozhat az eBike Connect alkalmazáshoz, adatokat oszthat meg az útvonalakról és tevékenységekről. A kerékpáros az érintőképernyőről vagy menet közben a kezelőegységről egyszerűen tudja működtetni a fedélzeti számítógépet. A Nyon 2020 októberétől már megvásárolható.

 

 

A Nyon fedélzeti számítógép megtekinthető az All-Digital CES 2021 kiállításon, amelyet 2021. január 11. és 14. között a virtuális térben rendeznek meg. 

 

___________________

* CES (Consumer Electronics Show): a világ legnagyobb szórakoztató elektronikai kiállítása Las Vegasban. A CES-t idén a koronavírus-járvány miatt a virtuális térben rendezik meg.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50