Együttműködik a Team Vitality és a Philips monitors

forrás: Prím Online, 2021. január 25. 18:14

A Team Vitality globális esports szervezet örömmel jelenti be, hogy szövetségre lépett az MMD-vel, a vezető képernyő-specialistával és a Philips monitors márka licencpartnerével. A Philips monitors a partnerség keretében támogatja a Team Vitality FIFA csapatát, akik kizárólag a Philips Momentum prémium terméksorozaton fognak játszani. A Philips monitors megjelenik a FIFA csapat hivatalos mezén is és a felek szorosan együttműködnek a személyre szabott tartalmak és az egyedi történtek megformálásában.

A Philips Momentum termékek kifejezetten arra készültek, hogy továbbfejlesszék a konzoljáték élményét és segítségükkel a cFIFA csapata is magasabb szintre emelheti játékát. A Philips Momentum termékeket megkapják a szervezet tartalomgyártói, valamint a V.Hive, a Team Vitality csúcstechnológiás esports létesítménye is, amely Párizs szívében található.

 

Team Vitality

 

A legnagyobb tehetségek és a legjobb játékosok közül sokan a Team Vitality FIFA csapatát erősítik, például Dylan “Dylo” Gozuacik és Corentin “RocKy” Chevrey. A Team Vitality csapat edzői feladatait a régi motoros Brian “Brian” Savary látja el, aki bajnok ex-pro játékos valamint a francia nemzeti csapat jelenlegi edzője is egyben. 2013-as indulása óta a Team Vitality több mint 40 játékosával és a legnépszerűbb esports címekért versenyző hét csapatával egy globálisan ismert márkává nőtte ki magát. A Philips monitors most csatlakozik a Team Vitality iparágvezető partnerekből álló folyamatosan növekedő portfóliójához.

 

„Nagy örömmel tölt el minket, hogy FIFA játékosaink számára egy tökéletes versenykörnyezet kialakítása érdekében szövetségre léphetünk a Philips monitors-szal. Nagyszerű olyan partnerrel együtt dolgozni, aki a legmagasabb szintű játékhoz a legjobb prémium specifikációjú felszerelésekkel tudja ellátni a csapatunkat. A Team Vitality jelentős előzményekkel rendelkezik a FIFA-ban és 2021-be átlépve nagyszerű, hogy egy olyan partnert tudhatunk magunk mellett mint a Philips monitors“ - mondta Fabien “Neo” Devide, a Team Vitality elnöke és társalapítója.

 

Stefan Sommer, MMD európai marketing és üzletvezetési igazgató, MMD Philips monitors

 

Stefan Sommer, az MMD európai marketing és üzletvezetési igazgatója a Philips monitors nevében a  következőket mondta a hírrel kapcsolatosan: „Izgalommal jelentjük be, hogy a konzoljáték teljesítményének a következő szintre emelése érdekében egyesítettük erőinket a Team Vitality-val. A FIFA csapat nagyszerű eredményekkel rendelkezik és az együttműködésünk révén a támogatásunkkal még több sikert érhetnek el a jövőben. Nem csupán a Team Vitality FIFA játékosait látjuk el felszerelésekkel, de a V.Hive létesítményt is felszereljük a Philips Momentum sorozat konzoljátékra optimalizált monitoraival, még fejlettebb edzési környezetet biztosítva ezáltal.“

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50