Személyi változások az EuroWeb-nél

, 2001. január 26. 13:25
2000. december 1-től új ügyvezető igazgató, Kassai Ervin vette át az EuroWeb Internet Szolgáltató Rt. irányítását.
Az új ügyvezető igazgató hivatalos kinevezéséig Törő Csaba ügyvezető igazgatóként és vezérigazgatóként irányította az EuroWeb Rt-t. Törő Csabát (34), a PanTel Rt. a múlt héten nevezte ki a vállalat új vezetőségi tagjának (Chief Operation Officer).

Kassai Ervin, EuroWeb ügyvezető igazgatója

Az EuroWeb Rt. új ügyvezető igazgatója 1988-ban üzemgazdászként végzett a Budapesti Külkereskedelmi Főiskola Áruforgalmi szakán. 1989-ben ugyanezen a főiskolán reklám és marketing másoddiplomát, a későbbiek során pedig menedzsment szakon harmad diplomát szerzett. 1990-ben végezte el Dale Carnegie stratégiai menedzsment kurzust. Tekintettel az Egyesült Államokban töltött több mint egy évtizedes múltjára, az angol nyelvet anyanyelvi szinten beszéli.

Kassai Ervin (35) a jelenlegi új pozicióját megelőzően a Vianovo.hu Rt. ügyvezető igazgatója volt. Nevéhez fűződik a vianovo.hu B2C horizontális portál beindítása, a csapat összeállításától a tartalmi szolgáltatások kialakításán át, a folyamatos működtetésig. Előtte az Internet Securities Magyarország ügyvezető igazgatója, majd a dél-európai régió igazgatója. Az Internet Securities 6 éve piacvezető a B2B vertikális on-line szolgáltatók regionális piacán, 21 országban szolgáltat gazdasági és pénzügyi elemzéseket. Kassai Ervin feladata volt a magyarországi cég stratégiájának, struktúrájának kialakítása, piaci pozícionálása és az iroda vezetése. Munkájával kevésbé uniformizált, a magyarországi viszonylatoknak megfelelő, egyéni brand-et és szolgáltatáscsomagot sikerült kialakítani. Ennek, valamint a várható piaci igények pontos felmérésének köszönhetően a szolgáltató - az egész régióban elsőként - nyereséges működést ért el. Kassai Ervin magyarországi sikerei nyomán megbízást kapott a horvát és szlovén irodák beindítására és vezetésére, majd a teljes dél-európai régió irányítására.

Törő Csaba, a PanTel vezetőségének tagja, vezérigazgató-helyettes

Törő Csaba a Budapesti Műszaki Egyetemen végzett okleveles közlekedésmérnökként, majd MBA fokozatot szerzett a New York University-n.

1995-ben Törő Csaba az EuroWeb Internet Szolgáltató Rt. jogelődjének, az E-Net Kft-nek az alapítója és ügyvezetője, majd az Euroweb Rt. alapítója és elnök-vezérigazgatója. 1998 óta alelnöke és ügyvezető igazgatója az EuroWeb International vállalatnak, Közép-Kelet Európa egyik legjelentősebb internetszolgáltatójának, mely Magyarországon kívül Csehországban, Szlovákiában és Romániában is jelentős piaci részesedéssel rendelkezik. Az EuroWeb International igazgatótanácsában vállalt elnökhelyettesi tisztségét továbbra is megtartja.

Kulcsszavak: Euroweb-hu +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09