Világhírű előadókkal inspirálja a kkv-kat a Vodafone

forrás: Prím Online, 2021. május 15. 14:59

A Vodafone Business ötnapos rendezvényt szervez #ThoseWhoDare címmel, amelyen harminc szemléletformáló vállalkozó és vezető osztja meg merész történeteiket, hogy ezáltal inspirálják az európai kis- és középvállalkozásokat a felépülésre, úttörő gondolkodásra és növekedésre. Az online rendezvénysorozat május 17-től 5 napon át tart, ezalatt napi 1 órában, 11-12 óra között hallgathatják meg az angol nyelvű előadásokat az érdeklődők.

A Vodafone Business online előadássorozatán a résztvevők többek között olyan neves előadókat hallgathatnak meg, mint Piere Luigi Collina, a világ leghíresebb futball bírója vagy épp Tom Sellers Michelin csillagos sztárséf. Mellettük természetesen számos további sikeres üzletember és vállalkozó fog megszólalni, akik kivétel nélkül a kkv-k jelenlegi legfontosabb problémáiról fognak beszélni. Az előadók olyan kérdéseket fognak körbejárni, mint az üzleti ellenállóképesség, a változó társadalmi attitűdök, a vásárlói magatartás, de szó esik majd fenntarthatóságról, digitális technológiákról, valamint a siker egyik legnélkülözhetetlenebb tényezőjéről, a tehetségről. Az eseményen számos különböző iparágból érkeznek a megszólalók, köztük kkv-vezetők a divat, a kiskereskedelem, a pénzügy és a vendéglátás világából, valamint előadnak a Spotify, a Google, a Vodafone és a Porsche vezetői is. 

 

„A kkv-k adják a gazdaság gerincét, emiatt az üzleti közösségeknek össze kell fogniuk támogatásuk érdekében. Az elmúlt 12 hónap különösen nehéz volt a kis- és középvállalkozások vezetőinek, akik közül sokuknak hosszú távú céljaikat kellett ideiglenesen feladniuk, miközben stabilizálták működésüket. A Vodafone Business által szervezett #ThoseWhoDare eseménysorozat olyan inspiráló személyeket szólaltat meg, akik már szembenéztek és le is küzdötték a kihívásokat, történeteikkel pedig a kkv-kat kívánják segíteni és inspirálni.” – mondta el Dobó Mátyás, a Vodafone Magyarország vállalati szolgáltatások üzletágának vezérigazgató-helyettese.

 

Az angol nyelvű előadássorozat ingyenes, de regisztrációhoz kötött, a részletes program és regisztrációs felület itt érhető el.

 

#ThoseWhoDare esemény napi témái: 

  • Május 17. – Üzleti rugalmasság: Hogyan erősödhet egy cég a nehézségek közepette? 
  • Május 18. – Változó társadalmi attitűdök és a vásárlói magatartás: Miként tarthatunk lépést az állandóan változó igényekkel?
  • Május 19. – Fenntarthatóság: Miért válik versenyelőnnyé a fenntarthatóság?
  • Május 20 – Adatok és digitális működés: Hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet a minket körülvevő adatokból?
  • Május 21. – Tehetség és megtartás: Mitől lesznek a munkatársak hosszú távon is motiváltak és sikeresek?

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Évente 8 milliárd forintot lopnak el bankkártyáinkról a kényelmünk miatt

A kényelmünk visz a vesztünkbe: az interneten gyorsan akarunk lecsapni egy-egy jó ajánlatra és nem törődünk a biztonsággal – ennek köszönhetően újra gyorsan emelkedik a bankkártyás csalások aránya és az az összeg is, amit az ügyfelek a visszaélésekben elvesztenek. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint néhány lépéssel biztonságossá tudjuk tenni az internetes vásárlásainkat.

2024. április 29. 09:56

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50