Fedezd fel a Mio Cyclo Discover újgenerációs modelljeit!

forrás: Prím Online, 2021. szeptember 30. 11:19

Vigyél új lendületet az őszi bringatúrákba! Ha számodra a kerekezés leginkább a felfedezésről és a közösségi élményről szól, akkor van egy jó hírünk! Nem számít, hogy egyedül vagy csapatban, rövid vagy hosszú távra indulsz, a Mio legújabb biciklis navigációs készülékeire, a Cyclo Discover Connect-re és a Cyclo Discover Pal-ra biztosan számíthatsz.

Könnyű útvonaltervezés, útközben alkalmazható különleges funkciók és visszanézhető eredmények, mindez egyetlen készülékkel! A Mio Cyclo sorozatának legújabb modelljei, a Discover Connect és Discover Pal a bringatúra kezdetétől egészen a legvégéig veled lesznek, hogy az út valóban a kikapcsolódásról szóljon, sőt akár gyalogtúrára is magaddal viheted. Készen állsz, hogy megtervezzük a következő túrád?

 

Útvonaltervezés felsőfokon!

Akár itthon, akár külföldön számtalan szebbnél szebb, kifejezetten gyalog- vagy biciklitúrához ideális útvonal várja, hogy felfedezd. Ha kimozdulnál, de nem tudod merre indulj, meríts ihletet a Mio túra- és útvonaltervező alkalmazásából! Keress az integrált Komoot, RouteYou vagy STRAVA Route tervezőkkel, de leszűrheted a találatokat az adott hónap és a tevékenység típusa alapján is. Így könnyedén megtalálhatod a számodra leginkább megfelelő kalandot!

 

Merre visz az utad?

Útvonal megtervezve, indulás! Az élményekkel és meglepetésekkel teli út természetesen most is garantált: próbáld ki a NeverMiss és a Surprise Me funkciókat!

 

Légy önmagad idegenvezetője! A NeverMiss-nek köszönhetően mindkét eszköz valódi jegyzetfüzetté válik a zsebedben (vagy a kormányon). Amint olyan látványossághoz érsz, amiről már készült jegyzet, készüléked jelezni fogja. Ekkor nincs más dolgod, mint beolvasni a hozzá tartozó QR kódot, és máris megnézheted a legfontosabb tudnivalókat az adott nevezetességről, de természetesen Te is könnyedén létrehozhatsz saját NeverMiss pontokat.

 

Ha még szórakoztatóbb és kalandosabb élményre vágysz, a szintén mindkét eszközön megtalálható Surprise Me lesz a legjobb barátod! Add meg az úticélt, az időt és a távolságot, és a készüléked három meglepetés útvonalat fog felajánlani. Csak rajtad áll, hogy melyiket választod!

 

Minél többen, annál jobb! 

Szívesen vennéd nyakadba a természetet a családod vagy barátaid társaságában? A Mio a Cyclo Discover Pal készülékével erre is gondolt, ezért elérhetővé tette a WeJoin funkciót, melynek segítségével megoszthatod az útvonalat a társaiddal vagy épp meghatározhatjátok egymás lokációját. A használata rendkívül egyszerű, a lényeg, hogy legalább egy Mio készülék legyen a csapatban, és mindenki okostelefonján elérhető legyen a MioShare alkalmazás.

 

Maradj kapcsolatban!

A beépített Bluetooth-nak és WIFI-nek köszönhetően akár kerékpározás közben is láthatod a social media üzeneteidet, beleértve a WhatsApp, a Twitter és a Messenger alkalmazást, anélkül, hogy bármire külön kattintanod kellene. Így végig kapcsolatban lehetsz a családoddal és a barátaiddal, ami biztonsági szempontból is rendkívül fontos! 

 

Bár egy túra során a lényeg a célhoz vezető út, az eredmények is fontosak. A MioShare a kirándulás minden részletét megőrzi, amiket akár meg is oszthatsz a már említett social media vagy útvonaltervező alkalmazásokon keresztül.

 

Főbb termékjellemzők:

 

 

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50