Synergon-részvétel az Elmű IT-hálózati rekonstrukciójában

, 2001. február 2. 18:07
A Synergon Informatika Rt végezte el az Elmű informatikai hálózatának rekonstrukcióját, melyre hároméves kiemelt rendelkezésre állási szolgáltatást is vállalt.
A Budapesti Elektromos Művek (Elmű) 2000 végén megkezdte informatikai hálózatának rekonstrukcióját, melyet a Synergon kivitelezett. Az Elmű vállalati kommunikációjának jelentős részét a korábban kialakított kommunikációs hálózaton bonyolítja. A mostani rekonstrukció célja ennek a hálózatnak a kiterjesztése további telephelyekre, illetve a rendszer korábbinál magasabb szintű megbízhatóságának és rendelkezésre állásának biztosítása.

A Synergon, a Novacom Kft., illetve az ISC-Hungária Kft. fővállalkozásával, az egységes IP alapú kommunikációhoz megtervezte és kialakította az Elmű több telephelyén az ehhez szükséges strukturált kábelezésű végponti rendszereket és optikai alaphálózatokat, továbbá az egyes hálózatok és aktív eszközök integrációjával megteremtette ezek összeköttetését a központtal. A Synergon a felújított hálózat működtetésére hároméves kiemelt rendelkezésre állási szolgáltatást is vállalt.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55