Egyedi módon mutatják be a Samsung innovatív ökoszisztémáját

forrás: Prím Online, 2021. október 13. 15:40

A Samsung Life Unstoppable 2021 online esemény idei, egyedi és szórakoztató kisfilmjével, amely a Meglepetések házában vezeti körbe a nézőket, új szintre emeli a virtuális bemutatókat. A Life Unstoppable sorozat 2021-es része a történetmesélés új korszakát hozza el, melynek minden részébe beleszövi a Samsung innovatív ökoszisztémáját. 

Az elmúlt 18 hónapban minden eddiginél fontosabb szerepet töltött be a felhasználók életében az otthonuk, amely gyakran iskolaként, irodaként, edzőteremként és szórakozóhelyként is funkcionált. A négy fal között töltött idő azonban sok európai számára talán kicsit túl komfortossá vált, és szükségesnek érzik az újrakezdést. A Life Unstoppable célja idén, hogy a különféle eszközökkel és megoldásokkal ötleteket adjon a felhasználóknak, hogyan varázsolhatják újjá a megszokott otthoni infrastruktúrát. 

 

A Life Unstoppable: a Meglepetések háza online felületén egy család bohókás tagjainak életébe tekinthetnek be a felhasználók, miközben a Samsung csatlakoztatható eszközeink ökoszisztémájával is megismerkedhetnek, amelyek segítenek megélni a belső kreativitást, szenvedélyt és izgalmassá teszik az életet. 

 

A vállalat a Life Unstoppable: a Meglepetések háza esetében alkalmazta először a formabontó rövidfilm-formátumot, amely az eddigiektől eltérően kelti életre a technológiát. A felhasználók hat különböző helyiséget járhatnak be online, ahol interaktív matricák segítségével ismerhetik meg az adott szobában működő Samsung készülékeket, amelyek számos lehetőséggel és vidámsággal töltik meg a Meglepetések házában élők mindennapjait. Ezek az eszközök mind valamilyen formában különlegesek, az összehajtható és kinyitható mobilkijelzőktől egészen a nagyméretű, lélegzetelállító televíziókig és a legunalmasabb házimunkát is felvillanyozó háztartási gépekig. 

 

„A Samsungnál célunk, hogy olyan megoldásokat fejlesszünk, amelyek többet adnak, mint amelyre a felhasználók számítanának. Az összehajtható okostelefonok, a műalkotásokat megjelenítő tévék és az idővel, mosószerrel és vízzel is takarékoskodó mosógépek mind kiváló példái ennek – mondta el Benjamin Braun, a Samsung európai marketingvezetője. – A Meglepetések házával azt mutatjuk meg, hogyan képesek az innovatív megoldásaink és az ezeket összekapcsoló ökoszisztéma új szintre emelni az otthoni életet.”

 

 

A Samsung termékei és szolgáltatásai kerültek reflektorfénybe a Meglepetések házában, ahol a márka nagykövetei és a bohókás Unstoppables család tagjai, a kondis apa, a rocksztár anyuka, a bűvész Archie, a sztárséf Evie és a korábbi Lucha-Libre birkózó nagyi mutatják be a legújabb megoldásokat. 

 

Az esemény során a résztvevők teljesen beleélhetik magukat a történetbe, amely minden helyiségben megmutat valamit a Samsung 2021-es termékkínálatából a család életének egy-egy epizódján keresztül.

 

Üres polc a semmiből 

A Bespoke hűtőszekrények elbűvölő modularitása kerül a középpontba, amikor az ifjú séf, Evie már nem tudja hol tárolni az esti lakoma fogásait, de az öccse, a bűvész egy hihetetlen trükkel egy újabb modullal bővítette a hűtőt.   

 

 

A havas süti különös esete 

Az Unstoppables család komoly kihívás elé állította a Samsung Bespoke Jet porszívót, amikor Evie havas süteményének készítése közben téli tájképpé változik a konyha. Készen áll a Samsung Bespoke Jet porszívó egy ilyen meleg, vagy éppen hideg, helyzetre? 

 

 

Lépjünk akcióba 

A család egy esti filmezés alkalmával a történések sűrűjében találja magát a The Premiere projektornak és a Q800 Soundbarnak köszönhetően, amelyekkel az élmény magával ragad és a nevetéstől a könnyekig rengeteg érzelmet átélhetnek egyetlen este alatt. 

 

Apu, a tábornok

A Samsung Odyssey Neo G9 Gaming Monitor egy lépéssel az ellenfelek elé helyezi aput, így könnyen győzelemre vezetheti a csapatát a dinamikus ívelt kijelzőn, amelyen pontosan véghezviheti a csatára szánt taktikát.

 

Elveszve a zenében 

Anyu teljesen belemerülhet a kedvenc zenéibe a Neo QLED TV és a Q950 Soundbar segítségével, amelyek a Samsung más QLED modelljeihez, valamint a The Frame – különleges, személyre szabható keretekkel – és a The Serif tévékhez hasonlóan a Meglepetések házában is megadják az alapot egy otthoni táncmulatsághoz. Egyedül persze nem az igazi a buli, ezért anyu gyorsan felhívja a legjobb barátnőit is a Galaxy Z Flip3 5G és a Google Duo segítségével. 

 

 

Rock and Roll szupersztár 

A Bespoke AirDresser* segítségével anyu otthon is kigőzölheti a kedvenc rocksztár dzsekijét, így biztosan készen áll a család esti meglepetésvendégének fogadására. 

 

A Life Unstoppable sorozat második kiadása a történetmesélésre és a szórakoztatásra épülő interaktív digitális esemény, amely a hollywoodi megvalósítással és a digitális technikák alkalmazásával repíti a nézőket az események középpontjába. Az interaktív megoldásokkal a vendégek valós időben alakíthatják a film történéseit, így különleges élményben lehet részük, amely a technológiai fejlesztések kreatív használatára épül. 

 

Az Unstoppable család tagjainak rejtett tehetsége és a Samsung ökoszisztémájának legújabb termékei is megismerhetők a Life Unstoppable: A Meglepetések háza különleges bemutatójában, amely 2021. október 18-tól megtekinthető a https://www.samsung.com/hu/ weboldalon.

 

_________________

* A Bespoke AirDresser elérhetősége országonként változhat.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50