A Sport TV podcastjai a Betone Networknél

forrás: Prím Online, 2021. október 21. 11:12

Sport tematikájú podcast műsorokkal gyarapodott a Betone Network portfóliója. Az idén indult cég felel a jövőben a Sport TV Lesen vagyunk, Kézi vezérlés, Extra Inning és Karanténcast műsorainak értékesítéséért. Ezekkel immár huszonhat podcast található meg a Betone Network hálózatában. 

A Sport TV jelenleg a hazai sporttelevíziós kínálat egyik legmeghatározóbb szereplője, stabilan vezeti a kereskedelmi sportcsatornák nézettségi rangsorát. Legjelentősebb és legnépszerűbb sportjogait évek óta kísérik podcast-sorozatok, amelyeket a csatorna jól ismert szakkommentátorai, szakmai vezetői szerkesztenek és vezetnek. A Betone Network és a Sport TV tulajdonosa, az AMC Networks International között létrejött vadonatúj megállapodás értelmében négy podcast-széria teljes értékesítése került a Betone csapatához. 

 

A Lesen vagyunk a futball, a Kézi vezérlés a kézilabda, az Extra Inning a baseball, a Karanténcast pedig az amerikai foci aktuális eseményeire reflektál, kiegészítő tartalmakat, szakértői hozzászólásokat, kommentárokat, interjúkat kínál a televízióban látható rangadókhoz kapcsolódóan.

 

Ezeket a podcastokat a Sport TV döntően saját gyártásban valósítja meg. Ez évi 200 epizódot, több mint 150 órányi friss és aktuális tartalmat jelent, amelyek összesen mintegy 750 ezer meghallgatást produkálnak. 

 

 

A szakértői gárda a Sport TV szakembereiből, szakkommentátoraiból és sportolókból áll. A Lesen vagyunk az európai topfutball, a Bajnokok Ligája podcastja, amelynek házigazdája Moncz Attila, aki egyúttal a Sport TV főszerkesztő-helyettese is. A Kézi vezérlés a futball melletti másik kulcsfontosságú sportjog, a kézilabda BL digitális lába, Ágai Kis András, a Sport TV műsorvezetője mellett Borsos Attila szakkommentátor, egykori válogatott kézilabdázó műsorvezetésével. Az Extra Inning-ben a baseball egyre növekvő rajongótáborát Bartha Zoltán és Kovács Sándor szólítják meg, míg a Karanténcast számos közismert sportág aktuális eseményeire reflektál. A kéthetente jelentkező Kézi vezérlés mellett a többi podcast új részei mind hetente hallhatóak. 

 

„Az AMC Networks International és mi is nagyon elkötelezettek vagyunk a podcastok iránt, ezért vágtunk bele az együttműködésbe. A Betone Network indulásakor a célunk a havi egymillió meghallgatás elérése volt és az új négy sport tematikájú podcast csatlakozásával nagy lépést tettünk előre, hogy ezt a számot elérjük. Szeptemberben - a Sport TV podcastok nélkül- már meghaladtuk a havi 350 000 letöltést. Büszkék vagyunk arra, hogy egy ekkora médiacég is bizalmat szavazott a csapatunknak és ezáltal dinamikus hirdetéseket és szponzori megjelenéseket tudunk nekik szállítani” – mondta el Hampuk Richárd, a sales house vezetője, aki azt is elárulta, hogy az egyik leghallgatottabb tematika a podcastok között a sport. 

 

„A Sport TV számára mindig első a sport, és beszélgetni is nagyon szeretünk róla, ezért is kezdtünk el podcasteket gyártani az elsők közt, már 2012-ben" – fogalmazott Szaniszló Csaba, az AMC Networks International digitális projektjeinek vezetője. „Büszkék vagyunk erre a megállapodásra, mert a Betone-nál igazán értő, kifejezetten erre a speciális termékre szakosodott csapat fogja gondozni a piac legnagyobb sportpodcast termékcsaládját.” 

 

Az év elején debütált a piacon a Betone Network, Magyarország első, podcastok értékesítésére szakosodott sales house-a. A cég portfóliójába tartoztak már eddig is olyan népszerű műsorok, mint például a Lovas Rozi vezette Egyszer lent, a Felforgatók, Pistyur Veronika műsora, a RE-BUSINESS vagy a Hihetetlen Történelem podcast. A sportrajongók eddig a Teljes Terjedelem, Büntetőkör, Keleten-Nyugaton és a Fűzővel kifelé műsorokat találták a portfólióban. Mostantól az AMC Networks együttműködésnek köszönhetően pedig a Sport TV népszerű podcastjaival összesen 8 csatornára bővült a sport tematikájú műsorok kínálata. 

 

A Sport TV jelenleg is nagyon népszerű podcastjaival együtt összesen már huszonhat műsor található meg a Betone Network portfóliójában, amivel egy igen széles hallgatói bázist és az eddiginél még több kampányt tudnak lefedni. A Betone Network hálózatában már olyan hirdetők prémium audió reklámjaival is találkozhattak a hallgatók mint a Volvo, a Generali, az E.ON, a Telenor, a Szerencsejáték Zrt., a Coca-Cola és a Rossmann. 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50