Új hordozható hangszórót mutatott be a HUAWEI

forrás: Prím Online, 2021. december 22. 14:56

Megérkezett Magyarországra a HUAWEI és a Devialet audió vállalat közösen fejlesztett hordozható hangszórója, a HUAWEI Sound Joy. A kompakt és stílusos készüléket mindennapi használatra tervezték, intelligens funkciói kényelmet, emellett prémium hangélményt biztosítanak a felhasználóknak. A hangszórót nagy kapacitású beépített akkumulátorral szerelték fel, amely akár 26 órányi lejátszást tesz lehetővé, mindössze tíz perces gyorstöltéssel pedig akár egy órát is bír az akksi. 

 

Tiszta, torzításmenetes hangzás 

A Sound Joyt közösen fejlesztette a HUAWEI és prémium termékeiről ismert Devialet, a világ egyik legjobb audiomárkája. A készülék a Devialet SAM technológiáját kihasználva hiteles hangélményt nyújt, minimális torzítással. Az ikonikus Push-Push passzív hangszóró két membránt tartalmaz, amelyek egymás mellett helyezkednek el, hogy megszüntessék a zavaró hanghullámokat a tisztább és torzításmentes hangzás érdekében. A mindössze 202 mm magas, 680 g tömegű és 73 mm átmérőjű HUAWEI Sound Joy könnyen hordozható, kis helyen elfér, például egy kisebb táskásban is. 

 

 

Kis hangüreg, nagy hangerő 

A HUAWEI Sound Joy kétutas hangszórórendszerrel rendelkezik, amely magas frekvenciákat és mély basszust biztosít – egyaránt nagy hangerőn. Az eszköz egy magassugárzót és egy hangszóróegységet is tartalmaz a közép- és mélyhangokhoz, melyek kombinálva tisztább és áthatóbb hangot biztosítanak. A kisméretű, 0,25 literes hangüreg ellenére a HUAWEI Sound Joy akár 79 dBA@2m hangerőre is képes. A hangszóró még zajos helyeken vagy kültéren sem hagyja cserben a felhasználókat köszönhetően hangos és kiváló minőségű hangzásának.

 

 

Egy töltéssel több mint egy napig szól 

A nagy, 8800 mAh-s akkumulátorral a HUAWEI Sound Joy hosszú élettartamú, 26 órás akkumulátor-élettartamot biztosít egyetlen teljes feltöltéssel. A 40 W-os gyorstöltőnek köszönhetően 10 perces töltéssel a hangszóró még egy órán át tud játszani. A teljes feltöltéshez pedig mindössze 3 óra szükséges. 

 

 

Intelligens funkciók a kényelemért 

A HUAWEI Sound Joy-t többféle intelligens funkcióval szerelték fel. A Sztereó összeköttetés rázással funkcióval a készülék két egységét úgy lehet párosítani, illetve csatlakoztatni egymáshoz, hogy azok sztereó rendszert alkossanak, így még magával ragadóbb és izgalmasabb hangélményt biztosítanak. Az Egyérintéses Kapcsolódásnak köszönhetően a felhasználók egyszerűen a hangszóróra helyezve csatlakoztathatják eszközüket a hangszóróhoz, és azonnal átvihetik rajta a lejátszott tartalmakat. A Hangasszisztens gomb megnyomásával kéréseket küldhetnek a hangasszisztensnek okostelefonjukon vagy táblagépükön keresztül, még akkor is, ha nem HUAWEI eszközről van szó. 

 

 

A Zenevezérlés funkció lehetővé teszi, hogy egy HUAWEI okosórával, irányítsák a hangszórót, így könnyedén szüneteltethetik, kihagyhatnak dalokat, vagy épp fel- és letekerhetik a hangerőt. Az Atomatikus Felfedezés funkciónak köszönhetően a felhasználók egyszerűen csatlakoztathatják a közelben lévő okostelefonjukat, laptopjukat vagy táblagépüket a HUAWEI Sound Joy-hoz, néhány érintéssel a készülékükön megjelenő felugró ablakon. 

 

 

Ára és elérhetőségek: 

A Sound Joy hangszóró bruttó 49.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron érhető el többek között a https://www.huawei-store.hu/ webshopban, illetve a Media Markt és Emag üzleteiben. 

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50