Igazi moziélmény a nappaliban

forrás: Prím Online, 2022. január 28. 13:43

A Sony bejelentette HT-S400 2.1 csatornás hangprojektorának megjelenését, amellyel bárki könnyedén igazi moziélményt varázsolhat nappalijába. Legyen szó kedvenc sorozatunkról, a legújabb filmekről vagy zenékről, a HT-S400 kiemelkedő hangzásélményt nyújt, az S-Force PRO Front Surround technológiának, a kristálytiszta beszédhang funkcióknak és a 330W kimenő összteljesítményének köszönhetően.

 

Surround hangzás egyszerűen

A HT-S400 a csúcsminőségű Dolby Digital technológiának és a Sony saját, virtuális surround sound technológiájának, az S-Force PRO Front Surround-nak köszönhetően kiemelkedő, többirányú hangzásélmény biztosít a felhasználók számára. A hangprojektor az akció középpontjába helyezi a nézőt a mozis hangzásvilág élethű leképezésével. Az első hangsugárzók kizárólagos használatával a Sony egyedülálló hangzásfeldolgozó technológiája virtuálisan újraalkotja a térbeli hangmezőt.

 

 

Élvezd a Separated Notch Edge kialakítású X-Balanced hangszóró által biztosított tisztább hangzás- és beszédhangélményt!

Az első hangsugárzók tartalmaznak egy X-Balanced Hangszórót, amely egyedi téglatest formájú kialakításának köszönhetően maximalizálja a membrán méretét, továbbá csökkenti a hangszóró ívének kiállását, megtartva a hangnyomást, kevesebb torzítást és tisztább hangzást eredményezve. 

 

Az X-Balanced Hangszóró Separated Notch Edge kialakítása javítja a függőleges amplitúdó-szimmetriát, ami elengedhetetlen a kiemelkedő hangminőség megteremtéséhez. A peremen található vágások segítenek a membránon belüli és kívüli hanghatások szabályozásában. E két funkciónak köszönhetően a felhasználók sosem maradnak le a legpörgősebb akciójelenetek apróbb mozzanatairól, vagy egy lebilincselő beszélgetés feszült pillanatairól. 

 

Részletgazdag basszus hangzás

A soundbar egy nagyteljesítményű, vezeték nélküli mélynyomóval rendelkezik, amely az ahhoz tartozó, nagy, 160mm-es hangszóróegységgel együtt felel a mélyebb és gazdagabb basszushangzásért. Ez biztosítja, hogy a felhasználó átélhesse a zord mennydörgést, vagy éppen a nehéz basszus lüktetését. 

 

 

Egyszerű BRAVIA kapcsolódási lehetőségek

A HT-S400 hangrendszer gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható a Sony BRAVIA televíziókra. Az integrált felhasználói felületnek köszönhetően a hangprojektor beállításai automatikusan megjelennek a BRAVIA TV gyorsbeállításai között, a BRAVIA távirányító segítségével pedig egyszerű vezérlést és hangerőszabályzást*  tesz lehetővé. 

 

A kábelek okozta kellemetlenségek elkerülése és az egyszerű csatlakozás érdekében a HT-S400 hangprojektor kialakításának köszönhetően vezeték nélkül fogadja a BRAVIA TV hangját.** 

 

Kellemes felhasználói élmény

A hangrendszer tervezése során elsődleges prioritás volt az intuitív felhasználói élmény megteremtése, amit az egyszerűen kezelhető, kézre illeszkedő kialakítású távirányító is biztosít. Emellett könnyedén elérhető a Voice mode is, ami segít a tisztább kommunikációban, és a Night mode, ami lehetővé teszi a felhasználó számára a televízió használatát anélkül, hogy a ház többi lakója felébredne. 

 

A soundbar OLED kijelzőjét is az egyszerű használat jellemzi, ami a távirányító funkcióiról, többek közt a bemeneti forrás, a hangerő és a hangbeállítások állapotáról nyújt áttekinthető információkat. 

 

 

Fókuszban a fenntarthatóság

A Sony termékei nem csak a kiváló hangminőségre, hanem a környezetvédelemre is hangsúlyt fektetnek. A HT-S400 soundbar hátsó paneljének alapanyagául szolgáló, a Sony által kifejlesztett, újrahasznosított műanyag előállítását több éves kutatás és tervezés előzte meg, hogy megfelelhessen a cég szigorú követelményeinek. Ezen anyagok felhasználása tükrözi a Sony elkötelezettségét abban, hogy csökkentse termékeinek és tevékenységeinek környezetünkre gyakorolt hatását. *** 

 

Elérhetőség

A HT-S400 soundbar 2022 áprilisától lesz elérhető.

 

_________________

*  A termékek elérhetősége országonként változik. HDMI csatlakozás szükséges. Az integrált felhasználói felület a következő modellekkel működik: Z9K, A95K, A90K, A80K, X95K, X90K, X90S, X85K és X80K szériák.  Z9J, A90J, A80J, X95J, -X90J, X85J és X80J szériák (ezek szoftverfrissítést igényelnek a legújabb verzióra).

**  Bluetooth-on keresztüli vezeték nélküli kapcsolathoz Bluetooth A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) funkciót támogató BRAVIA készülékre van szükség. Az alkalmazható TV-modellek itt találhatóak: https://www.sony.net/bluetooth-connection/. 

***  Az újrahasznosított anyagok felhasználása a gyártási folyamatok függvényében változhatnak. 

Kulcsszavak: hangprojektor Sony

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14