Szabó Péter a DACHSER magyarországi új vezetője

forrás: Prím Online, 2022. február 24. 13:59

Szabó Péter vezeti idéntől a Liegl&Dachser Kft. Road Logistics üzletágának hazai kirendeltségeit. A pozíciót korábban betöltő Roman Stoličný-t a DACHSER délkelet-európai régióért felelős vezetőjévé nevezték ki, ami magába foglalja a logisztikai szolgáltató Szlovákia, Románia és Magyarország üzleti részlegeinek irányítását. 

A magyar szakember négy éve csatlakozott a német családi tulajdonban lévő logisztikai vállalathoz és több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a szállítmányozás területén. Szabó Péter tervei között a hatékonyság növelése, új gyűjtőjáratok indítása, valamint az időben és árban is versenyképes szolgáltatások működtetése szerepelnek első helyen.  

 

Szabó Péter hatáskörébe tartozik valamennyi üzleti tevékenység irányítása és stratégia építése, illetve a kulcsfontosságú partnerekkel folytatott kapcsolatok teljes körű fenntartása. Emellett nagy hangsúly kerül majd 2022-ben a bővülésre is. Tavaly 6 új közvetlen európai gyűjtőjárat indult a DACHSER magyarországi telephelyeiről, idén pedig további újabb útvonalakat tervez Szabó Péter, a Liegl&Dachser Kft. General managere: „Folytatjuk a tavaly elkezdett terveinket, célunk a hatékonyság növelése minden területen. Tovább szeretnénk fejleszteni a járatainkat, hogy még versenyképesebb szolgáltatást tudjunk nyújtani, mind költségben, mind futamidőben. Bár a volumen növekedés mindenütt fontos, idén mi kiemelten az export-import gyűjtő-, és élelmiszer üzletágakra koncentrálunk. Hiszem, hogy jó pozícióból vágunk ennek neki, de természetesen mindig van hová fejlődni” – hangsúlyozta a szakember. 

 

Szabó Péter a Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett diplomát, azóta folyamatosan a logisztikai és szállítmányozási szektor különböző területein dolgozott. A Liegl&Dachser Kft.-hez 2018-ban érkezett, mint a pilisvörösvári telephely vezetője. Mostani pozícióját 2022. január 1. óta tölti be. 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Közzétette első negyedéves pénzügyi jelentését az LG Electronics

Az LG Electronics Inc. (LG) 2024 első negyedévében 21,09 ezer milliárd dél-koreai von konszolidált árbevételt és 1,33 ezer milliárd von működési eredményt ért el. 

2024. április 30. 09:57

2023-ban is tovább növelte nyereségességét az OXO Technologies Holding Nyrt.

Megjelent az OXO Technologies Holding Nyrt. 2023. évi tőzsdei jelentése. A beszámoló a cégcsoport sikeres gazdálkodását, növekvő nyereségességét és kezelt vagyonának dinamikus bővülését mutatja. 

2024. április 29. 16:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14