Üzleti találkozók otthonról vagy az irodából kiváló minőségben

forrás: Prím Online, 2022. szeptember 1. 12:41

Az otthoni munkavégzés elterjedtebb, mint valaha. Ez a járvány hozadéka. Sok cég folytatja ezt a tendenciát, és a munkavállalók is megszokták a remote munkavégzést, így egyre inkább igénylik a juttatásicsomag részeként. Ahhoz, hogy az otthoni munkavégzés ugyanolyan eredményes legyen, mint az irodai, a tökéletes időszervezés mellett, minőségi eszközökre is szükség van. Mi az, ami biztosan nem hiányozhat otthonról vagy az irodából, ha színvonalas munkamegbeszéléseket szeretnének tartani? Az alábbi négy felszereléssel támogathatják a munkaadók a kiváló minőségű online megbeszéléseket.

 

Webkamera csúcsminőségű felszereléssel

A munka rendkívül fontos részét képezik a találkozók, hiszen egy gyors megbeszélés során sok mindent meg lehet oldani az ügyfelekkel és a kollégákkal is. Ehhez elengedhetetlen a minőségi internetkapcsolat, a jó hangzás, és az éles kép. Ebben segít a modern technológiával felszerelt, 4K Ultra HD felbontásban működő Logitech Brio webkamera. A legmagasabb minőségű technológia biztosítja, hogy minden fényviszony között professzionális képet mutasson, legyen az felhős idő vagy közvetlen napfény. 

A webkamera a legmagasabb minőségű technológia mellett három látómezővel rendelkezik, amelyek közül kiválaszthatja a munkatárs a tökéletes felvételt önmagáról vagy munkaterületéről. Ha elsősorban Ő maga szeretne a felvételen szerepelni, választhatja a 65 fokos átlós beállítást. A második szög átlósan 78 fok, ahol a munkaterület nagy része is látható, miközben a munkatárs a képernyő közepén helyezkedik el. Az utolsó és egyben a legszélesebb változat a 90 fok. A nagylátószög lehetővé teszi a teljes bemutató terület megjelenítését a kamerán. Az üzleti célokat támogató Logitech Brio webkamera 79.999 forint áron érhető el. 

 

Konferenciahívások – egyszerűen és gyorsan

Egyetlen érintéssel, így lehet összefoglalni a Logitech Tap IP-eszközt. Ezzel az eszközzel a legegyszerűbb módon csatlakozhat egy videokonferenciához. Biztosítja az egyszerű tartalommegosztást és a zökkenőmentes konferenciavezérlést minden helyiségben. További előnye az elegáns megjelenés, amely bármilyen belső térbe illeszkedik. A Logitech Tap IP készülék 10,1"-os érintőképernyővel, mozgásérzékelővel rendelkezik. Kényelmes, 14°-os szögben helyezkedik az asztalra. Ennek köszönhetően nagyon kényelmes a használata, de szinte bárhova, akár a falra is rögzíthető. Maga a telepítés nagyon egyszerű és egyetlen kábellel is elvégezhető, a Logitech Tap IP 277.999 forintos áron érhető el. 

 

 

Konferenciaterem rögzítése a legjobb minőségben

Az irodai online találkozók során is fontos a minőségi felszerelés. Kis és közepes méretű helyiségek számára ideális a Rally Bar mini panel, amely kiváló minőségben képes közvetíteni és rögzíteni egy találkozót. A termék kétkamerás rendszerrel és RightSight 2 automatikus képkivágási technológiával rendelkezik, amelynek köszönhetően a távoli kollégák is gond nélkül részt vehetnek a beszélgetésben. Nagyobb értekezletek alkalmával kiválasztható, hogy az összes résztvevőről szeretne felvételt készíteni, vagy csak az aktuális előadót szeretné kiemelni. De a kettő kombinációja is választható. A kamerát optikai zoommal és intelligens keresővel látták el, így a kép filmminőséget képvisel. A készülék automatikusan kiegyenlíti a hangos és halk hangokat, miközben elnyomja a nem kívánt környezeti zajokat. A Rally Bar mini alapkonfigurációban 7 méteres távolságig minden résztvevőt lefed, de külső mikrofonok hozzáadásával ez a sugár jelentősen megnövelhető. Egy nagyobb konferenciaterem felszereléséhez a Rally Bar áll rendelkezésre. A kisebb változat, a Rally Bar mini 1.026.010 forintért, a nagy terekhez való segédeszköz 1.399.000 forintért vásárolható meg.

 

Találkozók szervezése problémamentesen

Egyes találkozókhoz elengedhetetlen az ideális tárgyalóteremi környezet. Ehhez megkönnyíti a mindennapi szervezést a Tap Scheduler panel. A panel lehetővé teszi az értekezlet részleteinek megtekintését, vagy segít a tárgyalófoglalásban egyaránt. Több konferenciaterem esetén a panel könnyen megkülönbözteti, hogy éppen melyik tárgyalóterem szabad. Zölddel jelöli a szabad helyeket, ahol a találkozó megtörténhet. A Logitech Tap Scheduler panelt úgy tervezték, hogy könnyen használható és vezérelhető legyen, miközben nem zavarja a teret. A panel 277.999 forintos áron érhető el. 

Kulcsszavak: Logitech

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50