2022-ben is keresik az év legjobb marketing-megoldásait!

forrás: Prím Online, 2022. október 12. 14:06

Early bird kedvezménnyel indul a pályázási időszak a Marketing Diamond Awards-ra október 15-én. A Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) immáron nyolcadik alkalommal keresi az elmúlt év legjobb marketingmunkáit, hogy a hagyományokhoz híven idén is átadja „Az Év Ügynöksége 2022” és „Az Év Megbízója 2022” díjakat. A szövetség tizenkét kategóriában várja a pályázatokat olyan kampányokról és aktivitásokról, amelyek 2021. november 1. és 2022. december 31. között valósultak meg.

A marketingkommunikációs szakmában a legtöbb szakmai díj a nagy ügynökségek és a multinacionális vállalatok kiváltsága, amely szervezeteknek nagyobb marketingbüdzsé áll a rendelkezésükre. A Marketing Diamond Awards küldetése, hogy teret adjon a kisebb ügynökségek és a kisebb költségvetésből megvalósuló marketingaktivitások számára is, és segítse őket a minél színvonalasabb marketingtevékenység végzésében. Célja továbbá, hogy a sikeres, hatékony marketingmegoldások elismerésével és azok széleskörű népszerűsítésével hozzájáruljon az igényes, szakmailag helyes gyakorlatok elterjedéséhez.         

 

A pályázó szervezeteknek be kell mutatniuk a marketingtevékenység előkészítésének, megvalósításának és eredményessége értékelésének folyamatát. A Magyar Marketing Szövetség tizenkét kategóriában várja a pályázatokat a 2021. november 1. és 2022. december 31. között megvalósult kampányokról és aktivitásokról:

  •     tartalommarketing;
  •     márkaépítés;
  •     direkt marketing-megoldások;
  •     ügyfél-elégedettségi programok;
  •     design és kreatív;
  •     online felületen futó kampányok;
  •     közösségi média-megoldások;
  •     egyéb digitális megoldások;
  •     kis költségvetésű integrált kampányok;
  •     eseményalapú aktivációk;
  •     produkciós és nyomdai gyártások;
  •     társadalmi célú kampányok.

 

Az elismert marketingszakemberekből álló zsűri a marketingmunka szakmaiságát, hatásosságát ismeri el a marketinggyémánttal, a szakmai kiválóság védjegyének odaítélésével. A legtöbb marketinggyémánt elismerést szerző ügynökség "Az Év Ügynöksége 2022”, ügyféloldali cég esetében pedig „Az Év Megbízója 2022” díjat nyeri el. A pályázat zsűrije két részből áll: egyrészt az ügynökségi szakemberekből, másrészt a megbízói oldal legsikeresebb marketing- és kommunikációs vezetőiből. Az ügynökségi szakemberek a megbízói oldalról benyújtott pályázatokat, míg az ügynökségek által benyújtottakat a megbízói oldalt képviselő zsűritagok fogják értékelni. A díj ezáltal lehetőséget biztosít az ügynökségeknek, hogy bemutatkozzanak a nagy márkákat képviselő marketingvezetők előtt, valamint a marketingaktív vállalkozásoknak, hogy sikeres tevékenységüket a szolgáltatói oldal képviselőivel megismertessék és elismertessék. Az előre megadott elbírálási szempontoknak köszönhetően a benyújtott pályázatok nem egymással versenyeznek. A szakmai zsűri a szempontoknak való megfelelés alapján minősíti a pályamunkákat.          

 

Zsűritagok között a hirdetői oldal képviseletében olyan neves szakembereket találunk, mint Bánhegyi Zsófia (Szerencsejáték Zrt.), Csanak Gabriella (Microsoft Magyarország), Gesztesi Gábor (DIEGO Kft.), Hovanyecz Norbert (SuperShop Kft.), Jákó Eszter (MVM Zrt.), Kovács András Péter (Magyar Telekom Nyrt.), Mérő Ádám (The Coca Cola Company), Szalkai Réka (Mastercard), Szilva Mónika (Tesco Magyarország), Török Szabolcs (Magyar Posta Zrt.) Az ügynökségi oldal képviseletében pedig Hinora Ferenc (MMSZ, Positive Adamsky), Bay Áron (Exact Match), Bonyhádi Gábor (eOptika Kft.), Bódi Krisztina (Marketing Art Kft.), Damjanovich Nebojsa (Resend Agency), Knapcsek Katalin (KNK PR&Média), Lévai Richárd (Liftup), Papp Gábor (The Pitch), Dr. Papp-Váry Árpád (Magyar Marketing Szövetség) hoz majd döntést.

 

A sikeres pályázatokat benyújtó szervezetek nemcsak gyémánt védjeggyel gazdagodnak, de a Diamond Listre is automatikusan felkerülnek. Az MMSZ ezen gyémántlistán szerepelteti azokat az ügynökségeket, marketingaktív vállalkozásokat, akik az elmúlt 3 év sikeres pályázataival rendelkeznek. A ranglistán jelenleg 81 pályázó szerepel, amelynek élén a szolgáltatói oldalról a Kreatív Vonalak áll, összesen 36 gyémánt elismeréssel, megbízói oldalon pedig az Billingo az első, 22 gyémánt elismeréssel. A nevezők platformot és megjelenési lehetőséget kapnak pályamunkáik bemutatásásra  a Magyar Marketing Szövetség felületein.

 

Nevezési határidő: 2023. január 9. (éjfél)

Díjátadó: 2023. január vége

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05