Indul a Telekom Spots: friss, áramvonalas, naprakész programajánló oldal a Telekomtól

forrás: Prím Online, 2023. február 10. 09:56

A Telekom az elmúlt években több projektben is azon dolgozott, hogy olyan társadalmilag fontos területeken is felelősséget vállaljon, mint a kortárs kultúra, a fiatal tehetségek felkarolása, továbbá keresi a digitalizáció és a művészet értékteremtő találkozását. 

2023-ban pedig még feljebb tekeri a hátszelet: elindítja a Telekom Spots programajánló oldalt a Telekom Electronic Beats-el közösen, ami végre iránytűként szolgálhat a legizgalmasabb programok, élmények megtalálásában – eleinte Budapest fókusszal, később pedig várható nyitás a legjobb vidéki programok felé is.

 

Teszik ezt okkal: a hatalmas internetes zajban könnyű lecsúszni minket érdeklő releváns programokról, továbbá a hiteles programajánlások is csak elvétve találnak meg bennünket- létezik tehát az űr, amit érdemes betölteni. Az oldal ráadásul egy szuperletisztult, átlátható felületen teszi lehetővé a böngészést, rokon események ajánlásával, különféle szűrők beépítésével, hogy véletlenül se maradjunk le valamiről, ami egybevág az ízlésünkkel.

 

A Telekom Spots fókuszában a zenén túlmenően megjelenik a színház, a tánc, a kiállítás, a gasztronómiai és a divattal kapcsolatos események, vásárok, bemutatók, workshopok, és minden ezek metszéspontjaiban. Feltűnnek a felületen továbbá a kreatív fővárosi közegből ismert kurátorok is, akiktől kiemelt ajánlók érkeznek majd, illetve a felhasználók is generálhatnak eseményeket, amik szerkesztői elbírálás útján kerülhetnek ki az oldalra – hogy a végeredmény egy sokszínű ízléspalettán mozgó, változatos ajánlórendszer legyen, amivel öröm lesz laposítani az aktuális heti FOMO-görbénket.

 

 

“A Telekomnál tisztában vagyunk azzal, hogy a közösségimédia-buborékunk néha túlságosan beszorít minket, kulturális értelemben is. Ezért gondoltunk arra, hogy tegyük lehetővé ezeknek a falaknak az átugrását, jöjjön létre egy önálló oldal, ahol nem csak a saját ízlésünknek megfelelő programok között válogathatunk, mehet a teljesértékű felfedezés is.”  – mondta az indulás kapcsán Szabó Béla, a Telekom márka- és lakossági kommunikációs igazgatója.

 

Szabó Hédi tartalomgyártó, a Telekom Spots egyik kurátora hozzátette: “Szeretem közelebb hozni az emberekhez és főleg a fiatalokhoz a kulturális, és kifejezetten a művészettel kapcsolatos programokat. Örülök, hogy most a Telekom Spots összefoglalja ezeket is, és segít eligazodni a rengeteg esemény között, az oldalra pedig én is fel tudom tölteni a személyes kedvenceimet. Remélem, együtt fedezzük majd fel a legmenőbb kultúrprogramokat!” 

 

“Manapság már nagyon nehéz megtalálni azokat a programokat, bulikat, koncerteket, amiken egyszerűen ott kell lenni, mert kihagyhatatlanok. Ömlik ránk a sok esemény, de vajon melyiket válasszuk? Végre egy oldal, ami összefogja ezeket és iránytű lehet a nappalokhoz és az éjszakákhoz.” – egészítette ki Miskovits Márton, műsorvezető, a Telekom Spots kurátora.

 

Lil Frakk rapper hozzátette: “Hatalmas rehabon ment keresztül az éjszakai élet, amiben most mindenki tud valami olyat találni, ahol este mocoroghat. Ebben istápol a Telekom Spots, és végtelen lehetőséget kínál az esti dajdaj-hoz.” 

 

A Telekom Spots tehát egy iránytű a nappalokhoz és az éjszakákhoz, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő programokat.

Kulcsszavak: Telekom Spots Telekom

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50