Új élmények várnak Budapest Óriáskerekén a Samsung Galaxy S23 Ultrával

forrás: Prím Online, 2023. május 22. 15:34

A Samsung május 25-26 és 27-én átalakítja Budapest Óriáskerekét, alkonyattól különleges kabinokban emelkedhetünk a város fölé. A különböző tematikájú fülkékben egy közös: a résztvevők a Samsung csúcskészülékével, a Galaxy S23 Ultrával örökíthetik meg a nem mindennapi élményt, bizonyítva, hogy a Nightography, éjszakai felvételek funkcióval a legjobb pillanatok részletgazdagok és felejthetetlenek maradhatnak még napnyugta után is.

Sokszínű és különleges hangulatú fülkékkel ruházza fel a budapesti óriáskereket a Samsung május végén, ahol a látogatók kiválaszthatják, milyen élményt szeretnének átélni város felett. Megidézhetnek egy romantikus randevút a Love kabinban, míg a Gaming fülkében egy játékterem miliőjébe csöppennek. Az esti bulira készülők a Glam kabinban készíttethetnek egy villámgyors sminket maguknak vagy a K-pop kabinban hangolódhatnak a táncra, ahol a BTS, Stray Kids és Blackpink zenekarok legnagyobb slágerei szólnak. Sőt, aki kifejezetten a tartalomgyártásért emelkedne Budapest fölé, őt a Kontentgyár kabin várja berendezett videó- vagy podcast stúdióval. A fülkékben pedig egy-egy Samsung Galaxy S23 Ultra telefonnal könnyedén megörökíthetik az izgalmas pillanatokat. 

 

 

A Samsung Esti Fények kampányban naplemente után sincs sötétség. A Galaxy S23 Ultra modern kamerarendszerével a különböző környezeti körülmények között is optimalizálja a fotókat és a videókat. A gyengébb fényviszonyokra szabott Nightography, éjszakai felvételek funkciónak köszönhetően látványos és éles képek készíthetők. A csúcskészülék adaptív szenzorával és az intelligens képfeldolgozással a kései órákban is lenyűgözően részletgazdag fotók készíthetők, amelyek azonnali megosztásra késztetnek.

 

Emelkedj a megszokások fölé!

 

Az éjszakai fények és a felemelő élmény iránt érdeklődők az esemény honlapján regisztrálhatnak az előre megadott időpontokra és kabinokra. A tematikus fülkékbe két fő léphet be, ahol a Samsung kollégái kezelik a készüléket és készítik a felvételeket a menetidő alatt. A program május 25-én, csütörtökön 21 órakor kezdődik és 23 óráig tart, míg pénteken és szombaton este fél 9-től éjfélig lehet felülni az S23 Ultrával felszerelt óriáskerékre. 

Kulcsszavak: Samsung Galaxy okostelefon

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38