Kiváló eredményt ért el a DXOMARK kijelzőtesztjén a HONOR 90

forrás: Prím Online, 2023. június 27. 17:05

A HONOR büszkén jelenti be, hogy kimagasló szintet ért el HONOR 90 készüléke a DXOMARK kijelzőbesorolásán. Az átfogó, alapos okostelefonos képernyőteszt hat fő területet vizsgál: ezek az olvashatóság, a szín, a videó, a mozgás, az érintés és a képi zavarok. Lenyűgöző, 140-es pontszámmal a készülék elérte a DXOMARK Display Gold Label elismerést.

Thibault Cabana, a DXOMARK kijelzőértékelési igazgatója így fogalmazott: „A HONOR 90 képernyője átfogóan kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt a legtöbb használati szituáció során, és kifejezetten erős a szín megjelenítés és az olvashatóság terén.”

 

A HONOR 90 6,7”-os, négyszeresen ívelt, lebegő AMOLED kijelzője a vállalat folyamatosan fejlődő kutatás-fejlesztési munkájának eredménye. A nagyfelbontású (2664x1200) panel akár 1,07 milliárd szín megjelenítésére képes, valamint a DCI-P3 színtér 100%-át lefedi. Ezekkel részletes és pontos módon jelennek meg még a legkomplexebb színösszetételű képek is. Legmagasabb HDR fényerőssége 1600 nit, ami a lehető legtöbbet hozza ki a HDR nyújtotta lehetőségekből.

 

A DXOMARK egy független labor, amely a minőségfelmérés nemzetközi mércéje mind a professzionális, mind a fogyasztói elektronika terén. A DXOMARK felmérése, valamint a magas értékelés az eszköz minőségéről teszt tanúbizonyságot, kihangsúlyozva, hogy a HONOR 90 komoly teljesítményt és kimagasló felhasználói élményt kínál. Az elismerése jelentős mérföldkő a HONOR számára, és egyben visszaigazolás arról is, hogy elköteleződése a kitűnő minőség iránt kifizetődő.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38