A HONOR idén karácsonykor egy kisfilmmel és nyereményjátékkal ünnepli a hétköznapi hősöket

forrás: Prím Online, 2023. december 5. 13:02

A HONOR az idei ünnepek alatt a hétköznapi hősökre helyezi a hangsúlyt egy megható karácsonyi kisfilmmel, illetve egy izgalmas, a közösségi médián futó nyereményjátékkal. Rengetegen vannak, akik már-már észrevétlenül, de mindent megtesznek másokért, főleg ilyenkor, még az ünnepek alatt is. A HONOR fontosnak érzi, hogy fókuszba helyezze ezeket az embereket, akik munkájukkal és gondoskodásukkal tesznek értünk nap mint nap.

A HONOR meghatóan és tisztelettel kedveskedik a hétköznapi hősöknek, a kisfilm pedig igyekszik megragadni az önzetlenség és gondoskodás lényegét és megmutatni, hogy ezek az elkötelezett emberek a technológia segítségével tudják tartani a kapcsolatot szeretteikkel.

 

 

Ezzel együtt Magyarországon is kezdetét veszi egy nyereményjáték-kampány a közösségi médiában, a felhasználók pedig saját hétköznapi hősöket jelölhetnek, akikre szavazni is lehet – a cél megajándékozni pár szerencsést. A kampány lehetőség arra, hogy mindenki megossza saját történeteit azokról, akik nap mint nap tesznek a többiekért. Így talán még jobban értékeljük őket.

 

Csatlakozz te is a HONOR-hoz és ajándékozd meg hétköznapi hősödet!

 

Csatlakozz a HONOR hivatalos oldalán!

Szúrd ki a posztot: Keresd a „HONOR Hősök” kampányposztokat a HONOR hivatalos közösségi média oldalain.

Jelölj és mesélj: A komment szekcióban jelöld meg hétköznapi hősödet.

Oszd meg történeted: Írd le pár sorban, hogy miért őt választottad hétköznapi hősödül, és meséld el, hogy mivel járul hozzá az ünnepi szezonhoz.

 

VAGY

 

Említsd meg a HONOR-t saját közösségi média oldaladon

Posztolj egy képet: Ossz meg egy fotót hétköznapi ősödről az Instagram oldaladon.

Használj hashtaget: Helyezd el posztodban a #HONORtobewithYou és #HONORhősök hashtageket.

Mesélj róluk: Írd le, hogy miért őt választottad hétköznapi hősödül, és meséld el, hogy mivel tették szebbé a te vagy a környezeted életét.

 

„Ez a kampány kiváló lehetőség arra, hogy elismerjük és értékeljük azokat a hősöket, akik szebbé, meghittebbé és csodálatosabbá teszik az ünnepi időszakot. Csatlakozz te is a HONOR-hoz, és ünnepeljük együtt a kedvességet” – nyilatkozta Kai Bai, a HONOR regionális menedzsere. „A HONOR-nál hiszünk a kedvesség szellemében, és a kampánnyal is az a célunk, hogy együtt mondjuk: megtiszteltetés együtt lenni veletek.”

Kulcsszavak: HONOR

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Digitális gyermekvédelmi konferenciát szervezett az NMHH és az ELTE

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé, hogy a bántalmazás önkéntes bejelentése és a monitorozási kötelezettség közösen segítse a gyermekek védelmét az online térben. Többek között ez is elhangzott a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) támogatásával, az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar által a gyermekek online bántalmazása elleni védekezésről szervezett konferencián.

2024. május 15. 19:31

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A világ 600 legjobb fiatal egyeteme közé került a Széchenyi-egyetem

Az 501–600. helyen szerepel a győri Széchenyi István Egyetem azon a ranglistán, amelyet a Times Higher Education (THE) május 14-én tett közzé a világ legjobb fiatal egyetemeiről. Az intézmény újabb sikere mögött erősödő kutatási teljesítménye, valamint szoros ipari és nemzetközi kapcsolatai állnak.

2024. május 15. 14:33

A FŐTAXI a Formula 1 Magyar Nagydíj hivatalos szállítópartnere

2024-ben immár 39. alkalommal rendezik meg a Formula 1 Magyar Nagydíjat. A Hungaroring Sport Zrt-vel kötött megállapodás értelmében a július 21-én tartandó viadal hivatalos és kizárólagos személyszállító partnere a legnagyobb múltú hazai taxitársaság, a FŐTAXI lesz. A megállapodás célja, hogy a látogatók és a partnerek egyszerűen és biztonságosan jussanak el a Hungaroringre és haza. 

2024. május 15. 12:59

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38