A WAP-nál gyorsabban

Kollár Csaba, 2001. április 20. 20:23
Egy most bemutatott nagyon gyors szoftverfejlesztésnek köszönhetően a PDA-nk megközelítőleg 14 másodperc alatt csatlakozhat az internetre, ami jóval kevesebb, mint az átlagos 40 másodperces WAP-os kapcsolatfelvétel.
Egy WAP-kompatibilis telefonnal csatlakozni egy WAP-gatewayhez egy hagyományos GSM-hálózaton keresztül kb. 40 másodpercig tart, még akkor is, ha nem kell képeket letölteni az oldal megtekintéséhez.

Az OmniSky Portallal viszont a PDA-k csatlakozási ideje 14 másodpercre csökken. Jelenleg a portál csak az USA-ban, Németországban és Angliában érhető el, de egyéb európai országokban is hamarosan bevezetésre kerül. Az OmniSky vezeték nélküli e-mail és internetes szolgáltatása lehetővé teszi, hogy az előfizetők küldjenek és fogadjanak e-maileket, elérjék az internetet és szörfözzenek rajta, biztonságos pénzügyi tranzakciókat hajtsanak végre – mindezt havi átalánydíjért. Az előfizetőket szolgálja az is, hogy az internetes tartalmat előre katalogizált (üzlet, vásárlás, újságok, sport) módon lehet megtekinteni.

A szolgáltatás jelenleg a Handspring PDA-n, a Palm V és Palm Vx-en, a HP Jornada 540 Series Pocket PC-n és a Compaq iPAQ Pocket PC-n keresztül vezető igénybe. A cég pr-vezetője – Jeremy Morgan – szerint a csatlakozásoknál megtakarított 25 másodperc a számos szolgáltatással együtt arányban van a havi 27 dolláros havi átalánydíjjal.

Kulcsszavak: +fohir WAP pda

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38