Új zeneszerkesztő szoftverek az eJay-től

FeriMesz , 2001. július 6. 08:40
A zeneszerkesztő szoftverek készítésével foglalkozó eJay két új programot dobott piacra: az Ibiza Summer Sessionst és a Street Style-t. Az előbbi trance, house és latin zene mixelését, feldolgozását kínálja, az utóbbival pedig hip-hop számokat lehet létrehozni.
Mindkét szoftver 4000 jogtiszta zenei mintát tartalmaz: ezek között az egyszerű dobszólóktól a raprészleteken keresztül az elektronikus zörejekig megtalálható mindenféle hang és zaj. Természetesen más zenét is importálhatunk, akár mikrofonnal felvett énekhangot is.

Az eltérő hangmintáktól eltekintve a program többé-kevésbé azonos az ismert zeneszerkesztőkkel. Közös tulajdonság például az, hogy a szerkesztéskor egyszerű drag&drop műveletekkel történik a minták és részletek beillesztése.

A zenei élmény optikai aláfestését a Music Animator nevű program segítségével oldhatjuk meg, amellyel háttérgrafikát hozhatunk létre az aktuális dalhoz. Az FX-studio-t pedig a dalok feldolgozására, torzítására, effektusokkal való ellátására lehet használni. A Booster és a Synthetizer további lehetőségeket nyújt az alkotókedvű zenerajongók számára, hogy kellőképpen kitombolhassák magukat.

A Street Style-hoz két virtuális lemezjátszó is tartozik, amelyekkel az igazi DJ-khez hasonlóan adhatunk csikorgó hangokat a zenéhez.

Az eJay új programjai már kaphatók Nyugat-Európában.

Kulcsszavak: felhszoft zene

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36