Brother DCP-J525W multifunkciós készülék érintésvezérléssel

forrás Prim Online, 2011. szeptember 15. 19:29

A Brother idén ősszel megújuló multifunkciós tintasugaras sorozatának legfrissebb tagja, a DCP-J525W modell vezeték nélküli hálózatba köthető, gyors működésű és helytakarékos. Érintésvezérlésű gombjaival praktikusan és nagy kényelmesen navigálhatunk a menübeállítások között.

A modern tervezésű, elegáns lakk fekete készülék széles 4,9 cm-es érintőképernyős LCD kijelzővel és érintésérzékeny vezérlőgombokkal rendelkezik, amelyekkel a menü beállításai gyorsan módosíthatók. Az egyszerűen telepíthető vezeték nélküli megoszthatósággal könnyedén szkennelhetünk vagy nyomtathatunk wireless hálózaton. A többféle energiatakarékos üzemmód választásával gazdaságos és környezettudatos működést érhetünk el. A készülék 100 lapos papírtálcával, és USB interfésszel rendelkezik.

A DCP-J525W nyomtatási sebessége 33 lap mono és 26 lap színes oldal percenként, amely színes lézerek esetén 10 ipm mono és 8 ipm színes oldal sebességnek felel meg az ISO/IEC 24734 szabvány szerint. A 6000 x 1200 dpi felbontású, kiváló minőségű fényképeket már 15 másodperc után a kezünkbe vehetjük akár keret nélküli nyomtatással elkészítve. A színkiemelő funkcióval a színek megjelenésén változtathatunk. A fényképek szerkesztése egyszerűen, számítógép igénybevétele nélkül is elvegézhető az alapfelszerelésként rendelkezésre álló Reallusion® FaceFilter Studio fényképszerkesztési szoftver segítségével. Az LCD kijelző nyelve, fényereje, kontrasztja és háttérvilágításának időzítése egyénileg beállítható, ahol a tinta fogyását is figyelemmel kísérhetjük. A készülék valamennyi beállítása a Felhasználói és a hálózati beállítások lap kinyomtatásával egyszerre megtekinthető.

A készülékben elmenthetők a leggyakrabban használt kedvenc beállítások, amelyek áramszünet esetén is tárolódnak. A másolási vagy szkennelési beállításoknál többek között megadhatók a minőség, papírtípus, papírméret vagy a színtelítettség mértéke. Az egyéni beállítás ezután alapértelmezetté tehető, és a kijelzőn látható gomb megérintésével azonnal előhívható. A különböző másolási beállítások között megtaláljuk az N az egyben másolást, amellyel 2 vagy 4 oldalnyi anyag másolható egy oldalra, a poszternyomtatással 3x3 A4-es oldalra nagyítható a dokumentum, illetve 25-400%-os arányban kicsinyíthetünk és nagyíthatunk. A 2 az 1-ben igazolványmásolás funkcióval a készülék egy oldalra másolja az igazolványok mindkét oldalát, és csak akkor készíti el a nyomatot, amikor a két oldal beolvasása megtörtént a szkennerüveg segítségével. A másolási beállítások megváltoztatásával választhatunk a gyors és kevesebb tintahasználatú, a normál vagy a finom minőségű másolás között. A másolási funkciók között továbbá megtalálhatók az automatikus lapszélhez igazítás, valamint a sötétebb-világosabb tónusok kiemelési lehetőségek. A síkágyas szkennerrel akár 19200x19200 dpi (interpolált) felbontásban történhet a szkennelés 3,37 mp mono és 4,83 mp színes sebességgel. A szkennelés gomb használatával a szkennelés képbe, fájlba, és e-mail-be is történhet JPEG, BMP, PDF, TIFF és PNG formátumokban.

A DCP-J525W készülékkel több mobil nyomtatási megoldás közül választhatunk. A nyomtatás és szkennelés Apple®, Android™ vagy Windows® Phone 7 készülékekkel közvetlenül a Brother iPrint&Scan alkalmazással is történhet. A Homepage print 2 alkalmazással a weboldalak nyomtatása válik egyszerűvé, amellyel akár a weboldal egy külön kivágott részét is ki lehet nyomtatni. A dokumentumok digitalizálását a Brother weboldaláról ingyenesen letölthető dokumentumkezelő szoftverek segítik. A Scansoft ® PaperportTM  programmal a papíralapú dokumentumok színesben szkennelhetők, elektronikusan tárolhatók és újra felhasználhatók a későbbiek során. A nyomtató kezelésére szolgáló szoftverrel távolról is beállíthatók a készülék tulajdonságai. A BRAdmin Light nyomtató szerver-menedzsment rendszer Windows® és Mac operációs rendszerekkel alkalmazható.

A környezetbarát tulajdonságok között újdonság az Auto power down funkció, amellyel beállítás szerint a készülék egy óra alvó üzemmód után automatikusan Off módra vált a legminimálisabb áramfogyasztás éredkében. A négy különálló LC1220 tintapatronnal 300 oldalt nyomtathat, míg az opcionálisan választható, nagytöltetű LC1240 patronokkal akár 600 oldal is nyomtatható. A DCP-J525W készüléken több energiatakarékos üzemmód beállítása közül választhatunk, ilyen a készenléti mód (5 Watt fogyasztás), alvó üzemmód (1,2 Watt), vagy az Off üzemmód 0,15 Watt. Alacsony zajszintjének és energiatakarékos funkcióinak köszönhetően a DCP-J525DW Energy Star tanúsítványú és Blue Angel minősítésű készülék.

A Brother weboldalán regisztrálva a készülékekhez tartozó 2 év garancia 2+1 évre terjeszhető ki.

Tulajdonságok:

·    Nyomtatási sebesség: 33/26 lpp, 10x16 cm-es fénykép esetén 15 mp
·    Vezeték nélküli hálózati csatlakozás
·    100 lapos papírtálca
·    USB interfész
·    4,9 cm színes, érintőképernyős LCD kijelző és érintésérzékeny vezérlőpanel
·    Automatikus kikapcsolás

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már több millió európai Samsung felhasználó veszi igénybe az új One UI 6.1 frissítéssel érkezett Galaxy AI funkciókat

A One UI 6.1 frissítéssel még több eszközön váltak elérhetővé a Galaxy AI funkciók, amelyekkel a Samsung elsőként a – 2024 februárjában megjelent – Galaxy S24 készülékeket látta el. A szoftverfrissítés a Galaxy S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 és Tab S9 szériát érintette, az AI funkciók márciustól egyre több készüléken váltak elérhetővé, amelynek köszönhetően Európa-szerte több millió felhasználó tapasztalja meg a Galaxy AI élményt.

2024. április 30. 19:43

Adatbiztonsági frissítést adott ki az ASUSTOR

Az ADM 4.3 az adatbiztonságra összpontosít. A zsarolóvírusok és más rosszindulatú programok terjedésével az ADM 4.3 megerősíti védelmét és hivatalossá tesz számos új adatbiztonsági funkciót.

2024. április 30. 18:00

A CineBeam Q-val újra megkezdi a projektorok forgalmazását Magyarországon az LG

Az LG az elmúlt években nem értékesített projektorokat a magyar piacon, 2024-ben azonban újra visszatérnek a cég otthoni vetítői. Az első modell, ami újra nálunk is kapható, rögtön egy újdonság: a januári CES-en bemutatott LG CineBeam Q, ami egy kompakt, szinte műtárgyként is értelmezhető 4K projektor. A készülék egyelőre kizárólag az LG webáruházában kapható, itt viszont 15% kedvezményt kapnak azok, akik elsőként megrendelik a terméket.

2024. április 30. 16:17

A CIB Bank a Kyndrylt választotta hitelezési platformja modernizálására

A Kyndryl, a világ legnagyobb IT infrastruktúra-szolgáltatója és a CIB Bank, Magyarország egyik legnagyobb kereskedelmi bankja ma bejelentette, hogy a Kyndryl támogatta a bankot alkalmazásai modernizálásában és fedezetlen hitelezéssel kapcsolatos munkafolyamatai átalakításában. Ennek eredményeként a CIB Bank – a fogyasztói hitelek feldolgozására szolgáló modern és automatizált rendszer bevezetésével – tovább egyszerűsíti hitelezési folyamatát, nagyobb hatékonyságot és jelentős költségmegtakarítást érhet el.

2024. április 30. 14:41

Az ABB Santa Palomba-i gyártóüzeme évi 675 tonnával csökkenti a szén-dioxid-kibocsátását

Az ABB áram-védőkapcsolók (AVK/FI-relék) és árammérők olaszországi, Santa Palomba-i gyártóüzeme évente 675 tonnával csökkenti CO2-kibocsátását. A meglévő megújuló energiaforrások mellett egy új fotovoltaikus rendszer biztosítja a telephely energiaellátásának negyedét. 

2024. április 30. 13:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14