Lenovo DO Tour roadshow itthon is

forrás Prim Online, 2011. szeptember 19. 16:44

Hazánkban is bemutatkozott a “Lenovo DO Tour” elnevezésű roadshow-ja, mely két hónap alatt Európa kilenc országába látogat el. A kifejezetten erre az útra tervezett kamion Lengyelországból indult, majd Csehországon és Szlovákián át érkezett meg Magyarországra, ahonnan tovább indult Szerbiába, majd Romániába, Bulgáriába és Görögországba, az utolsó helyszínen, a törökországi Ankarában pedig október 16-án mutatkozik be. A roadshow célja, hogy bemutassa a Lenovo legújabb termékeit és technológiáit, közelebb hozza a vállalatot a vásárlókhoz.

A DO Tour alkalmából rendezett sajtótájékoztatón Ivan Bozev, a Lenovo Dél-Kelet-Európa ügyvezető igazgatója bemutatta a Lenovo legújabb márkastratégiáját, mellyel a cég az úgynevezett „DOer”-eket, vagyis az aktív, tettrekész embereket célozza meg. A cég olyan noteszgépeket, all-in-one számítógépeket, asztali gépeket és táblagépeket kínál vásárlóinak, melyek segítik őket, hogy jobban teljesítsenek a munkájukban, és a Lenovo legújabb eszközeit használva valóra válthassák álmaikat. Az ügyvezető az új stratégia sikerességét előrevetítve elmondta, hogy a belső előrejelzések alapján a Lenovo a naptári év végére a globális pc piac második legnagyobb szereplőjévé kíván előlépni.

A kamionon bemutatott termékek közül a legnépszerűbb az itthon is hamarosan a boltok polcaira kerülő ThinkPad Tablet volt, mely 3.1-es Honeycomb operációs rendszerrel érkezik és kifejezetten az üzleti élet képviselőit célozza. A táblagép mellett az érdeklődők találkozhattak a ThinkPad termékcsalád többi tagjával, így a ThinkPad X1 noteszgéppel is, mely mindössze 16,5 mm-es vastagságával a kínai gyártó legvékonyabb ThinkPad gépe.

A kamionon megtekinthetők voltak még a ThinkCentre Edge termékcsalád napokban bejelentett all-in-one és hagyományos PC-i. Újdonságként a kamionon debütáltak a cég otthoni felhasználásra szánt IdeaCentre all-in-one számítógépei, és tradicionális PC-i is, amelyekkel elsősorban a játékosokat célozza meg a gyártó. A Lenovo 2 éve jelent meg az all-in-one számítógépek piacán, és azóta világszinten a második legnagyobb gyártó lett ezen a területen.

A termékek bemutatásán kívül a szórakozás sem maradt el a helyszínen, a résztvevőket az April Project, a Strokes, a Bad Boyz, MC DC és Varga Viktor műsora kápráztatta el, a roadshow házigazdája az Animal Cannibals együttes volt.

A Lenovo DO Tour nyomon követhető a világhálón. A www.lenovodotour.com/hu oldalon az érdeklődők a roadshow-val kapcsolatos aktuális információk mellett egy online játékot is találnak. Az online versenyben kilenc kihívásra lehet nevezni olyan témákban, mint például a környezetvédelem, oktatás, egészség és fitness, technológia vagy a művészet és dizájn. A nyertesekre számos Lenovo termék, fődíjként pedig egy egyhetes pekingi utazás vár. 
 

Kulcsszavak: Lenovo roadshow

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egy napra az anyukák vették át a vezető szerepet a Yettelnél

Határozottság, konfliktuskezelés, problémamegoldó képesség és empátia: ezek a legfőbb vezetői tulajdonságok, melyek édesanyaként is elengedhetetlenek a magyarok szerint – derült ki a Yettel friss, országos, anyák napja alkalmából készített kutatásából. A mobilszolgáltató a vezetői kompetenciákat vetette össze az anyasághoz szükséges képességekkel, és az is kiderült, hogy tízből nyolc válaszadó szerint a gyereknevelés során tanult készségeket a munkavégzésben is lehet kamatoztatni.

2024. május 4. 13:55

Az AI a technológia jövője, a HONOR pedig úttörő benne

A technológia világában mostanában szinte minden a mesterséges intelligenciáról (AI) szól, a hírek egy része pedig riasztó jelleggel csapódik le: sokan munkák elvesztését, emberek által végzett szakmák megszűnését látják benne. 

2024. május 4. 12:14

A világ egyik legjobb egyetemével kötött partnerséget a Budapesti Metropolitan Egyetem

A Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) első és egyetlen magyar egyetemként írt alá hosszú távú partnerségi megállapodást az Arizona State University-vel (ASU), amely a Center for World University Rankings 2023-2024 szerint a világ legjobb egyetemeinek 1%-ába tartozik.  Ez a partnerség új lehetőségeket biztosít a METU-n tanuló magyar és külföldi hallgatók számára, és a magyar felsőoktatás nemzetközivé válásának következő lépcsőfoka lehet. A megállapodás alapján a METU jogosult használni a logója részeként a „powered by Arizona State University” megnevezést.

2024. május 4. 10:31

Ilyen volt a magyar rádiók zenei repertoárja 2023-ban

Összesen 103 év és kilenc hónapnyi adást sugároztak a magyarországi rádiók 2023. január 1-jétől december 31-ig – derült ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb kutatásából, amely a magyar rádiók 2023-as zenei repertoárját vizsgálta. A teljes kínálatban a legtöbbet játszott előadó Rúzsa Magdolna volt. Az énekesnőt több mint két és félszer annyiszor hallhattuk, mint a huszadik helyezett Azahriah-t. A tavalyi év legsikeresebb hazai slágere a ValMartól az Úristen, a külföldiek közül Miley Cyrus Flowers című dala volt.

2024. május 3. 18:05

Az akadálymentesség elengedhetetlen szempont az épületek tervezése során

Az akadálymentesség szempontjának egyre fontosabb szerepe van az építészetben, világszerte egyre több vállalat törekszik arra, hogy inkluzív környezetet alakítson ki. A Skanska a befogadás és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségével összhangban szintén jelentős hangsúlyt fektet erre. A vállalat az átgondolt tervezés és megvalósítás érdekében együttműködik az Access4you-val azzal a céllal, hogy épületeiben a legmagasabb szintű access4you tanúsító védjegyet szerezze meg. 

2024. május 3. 16:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55