Nokia Oro, N9 és 700 a Vodafone kínálatában

Kütyü Magazin - 2011. november 30.

A Vodafone-nál már elérhetők a Nokia trendi okostelefonjai, az aranybevonatú Nokia Oro, a fiatalos Nokia 700 és a dizájnjában egyedülálló Nokia N9. Az érintőképernyős újdonságok közül a Nokia Oro és a Nokia N9 fekete, míg a Nokia 700 szürke színben kapható akár már a most nyílt Vodafone Smart Store-ban is.

A limitált kiadású Nokia Oro okostelefon az elegancia mintaképe: 18 karátos aranybevonattal, a lehető legfinomabb, kézzel megmunkált bőrborítással és zafírkristályból készült kezdőképernyő-gombbal teszi stílusossá használóját. A készülék valódi üveggel fedett 3,5 hüvelykes AMOLED kijelzővel rendelkezik. A telefon 8 megapixeles kamerájával nagyszerű fotók készíthetők, amelyeket közvetlenül meg is oszthatunk Facebookon vagy Twitteren.

A készülékre előretelepített közösségi alkalmazásokon kívül még számtalan hazai és nemzetközi alkalmazás áll rendelkezésre a Nokia Áruházban.

A Nokia Oro okostelefon Mátrix 7 tarifacsomagban, 51990 Ft-os kezdőrészlettel és 12 havi, 14000 forintos törlesztőrészlettel is megvehető a Vodafone Smart Store-ban

A Nokia N9 a gyártó legfrissebb (és valószínűleg az egyetlen) MeeGo operációs rendszerrel futó okostelefonja egy ujjmozdulatra életre kel. A leggyakrabban használt funkciók, alkalmazások eléréséhez többé nincs szükség a menü gombra, így a készülék használata teljesen természetessé és egyszerűvé válik. A telefon szupergyors, 8 megapixeles Carl Zeiss optikás kamerájával az élet bármelyik pillanatát megörökíthetjük, és azonnal meg is oszthatjuk a népszerű közösségi oldalakon, vagy az NFC-technológiának köszönhetően egy érintéssel átküldhetjük azt egy másik NFC-képes telefonra is. A készülék 3,9 hüvelykes AMOLED kijelzővel és 1 GHz-es processzorral bír.

A telefonra előre telepített Nokia Térképek ingyenes gyalogos és autós navigációjával és lépésről lépésre történő beszédhangos útmutatásával többé a vidéki és külföldi kirándulások sem okozhatnak gondot.

A 16 GB belső memóriával rendelkező okostelefon Matrix 7 előfizetéssel és 2 éves hűségnyilatkozattal 24990 forintos kezdő- és 12 havi, 5000 forintos törlesztőrészlettel vásárolható meg.

A Nokia 700 okostelefon 110×50,7×9,7 mm-es mérete, mindehhez pedig alig 96 grammot nyom, így méltán nevezhetjük a Nokia eddigi legvékonyabb okostelefonjának, amely kényelmesen elfér a kézben. Ráadásul ez a kis apróság fenntartható anyagokból készült, és hatékony energiafelhasználása révén abszolút környezetbarátnak is tekinthető. Az 1 GHz-es processzorral felvértezett telefonon már Symbian Belle rendszer fut, így minden szükséges alkalmazást egy helyen találhatunk meg rajta, sőt a készülék hat kezdőképernyőjét teljesen személyre szabhatjuk. A Nokia Oro-hoz és a Nokia N9-hez hasonlóan a Nokia 700 is a gyönyörű színtelítettséget biztosító AMOLED kijelzővel rendelkezik.

Az előretelepített alkalmazásokon kívül a Nokia Áruház számtalan tartalmat kínál még számunkra, ráadásul olyan népszerű játékok is elérhetők, mint az Angry Birds, ami két NFC-képes telefon összeérintésével már párban is játszható. 

A színes, fiatalos Nokia 700 okostelefon Matrix 7 tarifacsomagban is megvásárolható, melynek havidíja 12 hónapon át 1250 forint, és kezdőbefizetése 4990 forint.

A hamarosan érkező okostelefonokról további tájékoztatás található a www.vodafone.hu/hamarosan weboldalon.

Vissza