Magyar győzelem az European Software Excellence Awards-on

forrás Prim Online, 2012. március 4. 09:32

Az európai szoftverfejlesztők egyik legrangosabb versenyén, első helyen végzett a magyarországi Fornax ZRt. munkafolyamat- és munkaerő kezelő szoftvere, az Eventus. A díjat március 1-én Berlinben, az European ISV Convention 2012-n, a legnagyobb európai szoftverfejlesztők konferenciáján vették át a Fornax képviselői.

Az üzleti informatika legkiválóbb európai szakemberei által alapított elismerést, az European Software Excellence Awards első helyezéséért járó kristályszobrot tegnap este vehették át a Fornax cég képviselői Berlinben.

A cég vállalati folyamat-, és munkaerő kezelő szoftvere, az Eventus mobil eszközökre kiterjesztett, a mobil munkaerő irányítást támogató megoldásával került Európa legjobbjai közé. A kategória fődíjáért folyó versenyben 80 európai fejlesztő cég közül jutott a Fornax a döntő fordulóba, ahol komoly versenytársakkal mérte össze szaktudását.

A vállalat által kifejlesztett informatikai megoldást, amelyet elsőként a Magyar Telekom kezdett használni, napjainkra a Deutsche Telekom tizenegy tagja közül már három, de más ismert telekommunikációs cégek, mint például a UPC, Invitel, Vodafone is sikerrel alkalmazzák.

A rangos elismerés alapján kijelenthető, hogy a magyar fejlesztés Eventus Native Client for Android integrált vonalkód olvasással, fénykép- és csatolmánykezeléssel valamint aláírások kezelésével kiemelkedő megoldást kínál a mobil munkaerő szervezést igénylő cégek számára.

Az European Software Excellence Awards 2012 hivatalos honlapja:
www.iteawards-software.com
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05