A legfrissebb LibreOffice már magyarul is

forrás Prim Online, 2012. április 16. 16:10

A Novell által kiegészített LibreOffice 3.4.5 for Windows a programcsomag közösségi kiadásához képest új szolgáltatásokat, illetve a közösségi változatban csak később várható hibajavításokat tartalmaz.

A Novell bejelentette, hogy megjelent a LibreOffice 3.4.5 for Windows irodai programcsomag kiegészített változata. A vállalati felhasználásra szánt, a közösségi verzióhoz képest további szolgáltatásokat is tartalmazó programcsomag magyar nyelven is elérhető.
A Novell Magyarország támogatási szolgáltatásainak köszönhetően, a LibreOffice for Windows felhasználói megfelelő képzésben, illetve a telefonos és e-mailes ügyfélszolgálat előnyeiben is részesülhetnek. Az ügyfelek esetleges kéréseinek megfelelően, komolyabb átalakításokra is képes a vállalat fejlesztőcsapata, akár a forráskód szintjén is. Így bárki számára képes testre szabott szolgáltatásokat nyújtani a vállalat a nyílt forráskódú irodai programcsomag keretein belül.
A Novell által kiegészített, terméktámogatással érkező LibreOffice 3.4.5 for Windows a közösségi kiadásban elérhetőnél több, a telepítőbe csomagolt kiterjesztést is tartalmaz, köztük a Google Docs és a LanguageTool megoldásokat. Emellett a telepítő is tisztán MSI alapú. A Novell által gondozott változat olyan hibajavításokat is tartalmaz, amelyek a közösségi LibreOffice esetében csak a későbbi verziókban jelennek meg, például azon L3 hibák javításai, amelyek egy zárt dokumentumformátum betöltésekor jelentkeznek. 
A LibreOffice 3.4.5 for Windows már elérhető Magyarországon. További információért kérjük, látogasson el a következő weboldalra:
http://www.novell.com/products/libreoffice/
 

Kulcsszavak: office Novell

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09